Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Kristin Kapsersens bild med pappa Kjell, 84 berör – sen brister hon ut i tårar

21 dec, 2023, 06:30 
Kristin Kaspersen firar jul med familjen i Norge. Då delar hon en bild med pappa Kjell som berör, och brister ut i tårar på film.
Annons

Kristin Kaspersen får äntligen njuta av julledighet ihop med familjen, efter ett hektiskt och händelserikt år.

Det gör hon bäst i Norge, där delar av hennes familj och pappa Kjell Kaspersen, 84 bor till vardags. På Instagram delar hon lite glimtar från ledigheten, som minst sagt går rakt in i hjärtat.

Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivetBrand logo
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivet

Kristin Kaspersens fina stund med pappa Kjell berör

Ett hastigt inhopp som programledare för Let's Dance,Lasse Berghagens bortgång och ett hektiskt arbetsår. Ja, 2023 har innehållit både toppar och dalar för den folkkära Kristin Kaspersen.

Annons

Men nu börjar arbetsåret lida mot sitt slut, och hon har slutit samman med familjen i Norge för att tjuvstarta storhelgerna. I ett klipp på Instagram publicerar hon bilder och videos från vistelsen:

"Jul med familjen i Norge! 🎄Som jag älskar dessa dagar!"

Vi ser henne ute i skidbacken, mys framför tv:n med familjen och en hel del julmat. Och ett klipp som fastnade hos följarna lite extra. Det är när Kristin ger sin älskade pappa Kjell en fotmassage.

Annons

"Förstår att ni alla trivs. Det ser trivsamt ut och så fint att du sköter om pappas fötter, skönt för honom."

"Så fin familj ❤️❤️❤️Jag tror att din pappa är väldigt stolt över sin vackra dotter"

"Tur han har, som har en dotter som du"

Kristin Kaspersen brister ut i tårar – omfamnas av familjen

Några dagar senare laddar Kristin upp ännu ett känsloladdat klipp på Instagram, denna gång på story. Det är Kristin som omfamnas av sönerna Léon och Filip, när hon brister ut i gråt på golvet.

– Jag läste kortet till en julklapp…det sprack… Tårarna flödade och mina helt fantastiska söner omfamnar mig när jag behöver det som mest. Vi är en liten familj, men kärleken är gigantisk. Älskar er, ”to inifinty and Beyond", skriver hon.

Vi får inte veta vad det stod i kortet som väckte sådana känslor, men presenten visar hon upp – en gigantisk hoodie med sengångare på!

Annons

Foto: TT/Instagram

Annons