Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kristin Kaspersen berättar om beslutet – slutar med alkoholen

08 feb, 2024, 10:00 
Kristin Kaspersen har bestämt sig. Här är hennes egna ord.
Annons

Vi har gett oss in i den andra månaden på det nya året, och för många börjar de där ambitiösa nyårslöftena känns allt längre bort. Men någon som inte börjat slappa är Kristin Kaspersen.

Tvärtom – i februari har hon valt att växla upp rejält, för att maxa sitt välmående.

Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivetBrand logo
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivet

Kristin Kaspersens beslut för hälsan

Kristin Kaspersen jobbar mycket, både med sina programledarjobb och den egna podcasten Nyfiken på. Dessutom föreläser hon, och har skrivit böcker.

Annons

För att orka med sätter Kristin alltid hälsan i första rummet. Hon och systern Malin höll förra sommaren i återhämtningsresor på Rhodos, och hon underskattar inte vikten av att röra på sig för att må bra i både kropp och knopp.

– Jag älskar variation även om löpning, yoga och styrketräning är min bas, men jag testar gärna andra träningsformer. Varför jag tycker om variation är för att det är så livet för mig är varierande. Beroende på var man är i livet passar olika träningsformer. Iallafall för mig, skriver Kristin Kaspersen på sin hemsida.

Kristin Kaspersen spelar padel
Padel är också ett sätt för Kristin att få upp pulsen!Karin Törnblom/TT
Annons

Därför slutar Kristin Kaspersen att dricka alkohol

För Kristin är februari en månad för just återhämtning, berättar hon på Instagram.

– Februari, en månad jag inte tyckte om förut men lärt mig älska. Jag tänker det är en tid för återhämtning, efter jobbet, innan våren drar igång, skriver Kristin och berättar om vilka livsstilsförändringar hon gjort.

–Jag äter sundare (mycket grönt), struntar i småätande framför TV, väljer bort alkohol och försöker prioritera bra sömn.

Annons

Kristin beskriver att hon känner sig piggare och gladare efter att ha ändrat sin vardag med de små knepen, och att det är en bra start på året. Det inspirerar i alla fall Kristins följare, som tar med sig knepen in i mörkret och kylan:

"Vilka bra tips på hur man kan hantera februari månad. November och februari är tunga månader för mig. Men med dina tips kan jag kanske hantera det lite bättre" skriver en följare.

Foto: TT

Annons