Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kristin Kaspersens stora lycka – relationen bekräftad!

29 jan, 2024, 05:00 

Vilken lycka – det råder fullständig kärleksyra!

Annons

Kristin Kaspersen kommer från en minst sagt folkkär familj. Hennes mamma var hela Sveriges favorit Barbro ”Lill-Babs” Svensson, hon själv är en av våra mest älskade programledare, och på senare år har även sonen Filip Lamprecht dansat sig in i svenska folkets hjärtan.

Och nu växer familjen lite ytterligare - den nya kärleksrelationen är offentlig!

Därför stoppas Let's dance av TV4 – efter 18 säsongerBrand logo
Därför stoppas Let's dance av TV4 – efter 18 säsonger

Efter alla spekulationer – Linn Hegdal och Filip Lamprecht ett par

Det rör sonen Filip Lamptecht som under fredagen bekräftade det många trott, och avslöjade relationen med forna danspartnern Linn Hegdal.

"1 år idag! Jag är störtkär, lycklig och utöver att hon spiller ganska ofta och nyser lite märkligt så är hon fan otrolig" Skrev Filip på Instagram under en bild på paret.

Annons

Sedan Filip och Linn dansade sig till en förstaplats i Let’s Dance 2021 har det spekulerats om en romans, något som de bägge dementerat. Båda hade även partner vid tillfället. De har dock förblivit goda vänner, och vänskapen har nu blivit kärlek!

I ett år har Filip och Linn hållit kärleken hemlig, även om de inbitna fansen börjat ana romans. Linn har nämligen följt med på Filips familjeresor, och skymtas ofta i hans bilder och filmer. Nu är de trötta på att smussla - och visar upp kärleken för alla!

Kristin Kaspersens stora lycka efter kärleksbeskedet

Någon som såklart jublar över detta kärleksbesked är Kristin Kaspersen, som såklart vetat om relationen hela tiden. Hon har också en oerhört nära och speciell relation till Linn, som faktiskt inte bara beror på Filip. Linn var proffsdansare i Let’s Dance, och dansade i samma säsong som Kristin Kaspersen deltog i - och kammade hem.

De har flera gånger synts umgås utan Filip, och när Linn följde med till Järvsö passade de på att träna ihop. Dessutom har de ju dansat ihop under sin säsong i Let’s Dance - ett helt år innan Filip och Linn ens träffats!

– Både Linn och Katja (proffsdansare i Let’s Dance reds amn.) umgås jag väldigt mycket med, har Kristin Kaspersen sagt till Nöjeslivet.

Man kan nog inte vara lyckligare än Kristin över att Filip och Linn funnit varandra, och att hon nu är en del av familjen!

Linn Hegdal och Kristin Kaspersen på premiär
Linn och Kristin gick på premiär ihop i september.

Foto: TT

Annons