Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kristin Kaspersen fångad på bild med okända systern!

17 sep, 2021, 08:10 
Kristin Kaspersen och Monica Svensson
Kristin Kaspersen har gått i mamma Lill-Babs fotspår och valt ett liv i offentligheten. I bakgrunden finns en doldissyster. Nu får vi se henne!
Annons
Vännen Mona Tumba om Lill-Babs sista tidBrand logo
Vännen Mona Tumba om Lill-Babs sista tid

Barbro "Lill-Babs" Svensson var en av Sveriges mest folkkära artister och stjärnglansen smittade av sig på döttrarna.

Ja, även Malin Berghagen, 55, och Kristin Kaspersen, 51, har valt ett liv i offentligheten och kanske är det inte så konstigt?

Systrarna har ju faktiskt varsin känd pappa, Lasse Berghagen, artist, och Kjell Kaspersen, norsk fotbollsspelare.

Men det finns faktiskt en tredje syster. Hon är något av en doldis men hade en alldeles speciell relation till mamma Lill-Babs.

Lill-Babs okända dotter – det sysslar hon med

Redan som 16-åring fick Lill-Babs sin första dotter, Monica Svensson. Till skillnad från sina systrar har Moncia valt ett anonymt liv.

Så här har hon tidigare sagt i TV4 Nyhetsmorgon:

– Det är självvalt. Jag har väl hittat min egen väg, med vad jag velat göra och så, och då har jag valt att inte gå mammas väg.

– Däremot har jag alltid jobbat med och för människor på ett eller annat sätt. Så det är väl den likheten som är, att vi är måna om människor.

Annons

Monica, 66, har bland annat haft kontorsjobb och har även arbetat inom vården. 2019 berättade hon att hon var pensionär på halvtid.

Lill-Babs stod alla sina döttrar nära men visst var relationen med Monica speciell. Så här har Moncia tidigare sagt till Hemmets Journal:

– Det skilde bara 16 år mellan henne och mig. När hon dog förlorade jag inte bara min mamma utan också min bästa vän. Men jag pratar fortfarande med henne varje dag och känner också av hennes närvaro.

Kristin Kaspersen på bild med doldissystern

Doldissystern Monica flyger alltså oftast under radarn men nu får vi en glimt av henne! På Kristins Instagram dyker hon plötsligt upp:

"Min fina storasyster är i stan! Så härligt att få kramas med henne!", skriver Kristin på sin Instagramstory.

Kristin Kaspersen och Monica Svensson

Den 3 april 2018 dog Barbro "Lill-Babs" Svensson 80 år gammal i sviterna av en elakartad tumör. Bakom sig lämnade hon ett land i sorg.

Döttrarna Malin, Kristin och Monica var med sin mamma in i det sista.

Foto: TT, Instagram/kaspersen

Annons