Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Kristin Kaspersen har slutat med alkoholen – nu berättar hon: "Två veckor har gått"

20 feb, 2024, 20:04 
Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersen har tagit ett livsstillsbeslut. Nu har två veckor gått sedan hon slutade dricka alkohol.
Annons
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivetBrand logo
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivet

Kristin Kaspersen, 53, är inte bara en av Sveriges mest uppskattade programledare. Hon är också riktigt hälsofokuserad.

Ja, på hennes officiella hemsida har hon ett helt avsnitt enbart om hälsa, träning, kost och träningsresor – det är verkligen en stor del av hennes liv.

Och nu har Kristin tagit sin egen hälsoresa till nästa nivå - hon har lagt alkoholen på hyllan - och kommer nu med en uppdatering.

Kristin Kaspersens livstilsförändring

För Kristin är det som sagt ingen nytt att ta hand om sig själv. Samtidigt har hon sett att det finns utrymme för förbättring.

Annons

Det berättade hon 6 februari då hon meddelade att hon skulle genomgå flera livsstilsförändringar, bland annat att sluta dricka alkohol:

"Jag äter sundare (mycket grönt), struntar i småätande framför TV, väljer bort alkohol och försöker prioritera bra sömn", skrev hon då på Instagram.

Redan då sa Kristin att hon kände sig piggare och gladare. Men hur ser det ut nu, ytterligare en vecka in i den stora förändringen?

Fortsatt bra! Ja, till och med bättre, precis enligt plan.

Kaspersens uppdatering: "2 veckor"

Det råder inga tvivel om att Kristin trivs bra i sin nya vardag och nu kommer hon med en lycklig uppdatering på sin Instagram:

Annons

"Jag har så mycket energi!!! 2 veckor har gått sedan gick inför en rensa månad och har mest ätit frukt och grönt (druckit växtbaserad proteinpulver), tagit bort socker, koffein, mejeriprodukter och alkohol ...och jag är så galet pigg!", skriver hon först.

Sedan fortsätter Kristin och berättar att hon ägnat helgen åt att möblera om, städa och rensa lägenheten samt börjat med en fotovägg.

Underbart! Vi hejar på Kristin i hennes resa.

Foto: TT

Annons