Kristin Kaspersen ryter ifrån - läxar upp tittarna: "Behöver inte..."

24 apr, 2023, 11:00 
AvFelicia Plåt
Kristin Kaspersen hoppade in för Petra Mede under årets säsong av Let´s Dance Foto: TT och TV4.

Kristin Kaspersen uppmanar följarna!

Annons

Let´s Dance är mitt uppe i en dramatisk säsong och detta år har flera av kändisarna verkligen visat vad de går för. Detta ledde även till att juryn tog ett stort beslut. Att alla ska byta danspartners. Under veckan gick programmet ut med de nya dansparen i en bild på Instagram.

Kristin om oron – efter plötsliga samtalet
Kristin om oron – efter plötsliga samtalet

Bland annat fick Rickard Sjöberg och Hampus Hedström byta partners, vilket blev en succé. Både Rickard och Hampus har visat sig starka på dansgolvet under säsongen och i senaste avsnittet fick de båda full pott av juryn.

"Inte ett fan"

Men alla tittare verkade inte tycka att den nya iden var en succé. Under bilden på Instagram kunde man läsa olika reaktioner angående parbytet.

Annons
Recept.se Nyhetsbrev

– Inte ett fan. Hade hellre velat att man hade sin danspartner hela säsongen igenom, skriver en följare.

– Går nog hur bra som helst, skriver en annan.

Let´s Dance
De nya paren fick en utmaning under veckan. Foto: TV4

Så det rådde delade meningar mellan följarna. Vilket är vanligt i ett så pass populärt program som Let´s Dance.

Håller sig borta från kommentarsfältet

Programledarna Kristin Kaspersen och David Lindgren berättar för Nöjeslivet att det är helt naturligt med starka reaktioner från tittarna. Så pass starka att David brukar hålla sig undan från kommentarsfälten, men han säger även att han inte påverkas särskilt mycket.

– Jag brukar få mejl ibland från personer som typ stör sig på att, “du måste knäppa kavajen”, “varför har du så korta byxor?”, “lova att du aldrig har de där byxorna igen”. Så folk har suttit och letat upp mejlen. Det är ganska roligt, säger David Lindgren till Nöjeslivet.

Annons

Även Kristin verkar inte bry sig så mycket om de negativa kommentarerna utan går in med en positiv inställning.

David och Kristin
Programledarna berättade om hur de upplever kritik från tittarna Foto: TV4

– Man kan aldrig tillfredsställa alla. Det är alltid någon som kommer störa sig på att jag inte är Petra eller att jag gör någonting. Det får de göra. Man kan bara utgå från sig själv och förhoppningsvis att man når ut till den större massan, säger Kristin Kaspersen till Nöjeslivet.

"Be nice"

Sedan tillägger hon även att hon välkomnar både positiv och negativ kritik från följarna i sociala medier men lägger även till en uppmaning:

– Sen tycker jag att, det här är ett underhållningsprogram. Vi gör det här för att underhålla människor hemma. Be nice. Vi lever i en värld som är rätt stökig just nu, vi behöver inte mer stökigheter. Man kan föra fram sina åsikter varsamt, säger Kaspersen.

Annons
Annons