Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Kristin Kaspersen utsatt för inbrott när hon låg och sov – stora oron för sonen

Kristin Kaspersen och Filip Lamprecht

Nu berättar Kristin Kaspersen om den fruktansvärda händelsen.

Efter reklamen: Här är Lill-Babs döttrar – och alla barnbarnen

Slå på ljud

Kristin Kaspersen har under sin framgångsrika karriär varit programledare för flera av våra folkkäraste program. Hon har dessutom gjort succé i ”Let's Dance” och visat prov på så dansanta kunskaper att det slutade med en vinst.

Den folkkära programledaren går att beskriva som en riktig mångsysslare. Förutom diverse programledarroller driver hon i dag podcasten Nyfiken på, där hon intervjuar gäster för att lära sig mer om kända och okända livsöden.

Lars Wallin blev nedslagen och rånad

Oftast är det Kristin Kaspersen som håller i taktpinnen och ställer frågor, men ibland händer det att hon även berättar om episoder från sitt eget liv.

I det senaste avsnittet intervjuar hon den hyllade modeskaparen Lars Wallin, som skapat klänningar till bland andra kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine.

I avsnittet berättar han om när han för drygt fyra år sedan blev brutalt nedslagen och rånad i Paris. Lars Wallin tänkte att det berodde på att rånaren inte fått någon kärlek i sitt liv.

Lars Wallin

Lars Wallin berättar i Kristin Kaspersens podcast Nyfiken på om när han blev nedslagen och rånad i Paris.

Karin Törnblom/TT

Pernilla Wahlgrens skräckupplevelse – okänd man bröt sig in

”Vi hade inbrott i huset”

Berättelsen får Kristin Kaspersen att minnas en fruktansvärd händelse som inträffade henne och sonen Filip Lamprecht, 25, som då var sex år gammal.

– Vi hade inbrott i huset när jag låg och sov, säger hon och berättar att tjuvarna gick in i hemmet, snodde bilnyckeln och drog därifrån.

– Jag kommer upp på morgonen och ser att bilen är borta. Jag fattar inte någonting, sen ser jag att det är ett borrhål i altandörren och den står och svajar, så jag förstår ju att någon har varit i huset när vi har legat och sovit. Jag ensam på övervåningen i mitt rum och Filip, då sex år gammal, i sitt rum.

Oron för sonen Filip

Kristin Kaspersen säger att hon kände en oro för vad hon skulle säga till sin son, och att polisen då uppmanade henne att säga att tjuvarna åkt fast, trots att det inte var sanningen.

– Då kollade Filip på mig och sa ”Mamma, jag tror inte att dem har några föräldrar”. Det hjälpte mig att tänka så, oavsett om det är sant eller inte. De var inte ute efter oss, utan de ville ha en bil för att kunna sälja för de hade inte andra möjligheter att tjäna sina pengar, säger Kristin.

Filip Lamprecht och Kristin Kaspersen

Filip Lamprecht och Kristin Kaspersen.

Karin Törnblom/TT

Foto: TT