Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens skräckupplevelse – okänd man bröt sig in i hemmet

18 jul, 2021, 15:04 

Pernilla Wahlgren njuter av semestern i Marbella – men utsattes för inbrott.

Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/SchollinBrand logo
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Pernilla Wahlgren har den senaste tiden befunnit sig i Marbella på semester, där hon njutit av den spanska värmen och goda vänners sällskap i sitt egna hus, Casa Rosa. Sen ett par dagar är även pojkvännen Christian Bauer på plats och de båda har njutit av lite egentid i semesterparadiset.

Men allt har verkligen inte varit frid och fröjd under semestern. Hemma på Lidingö, där villan har stått tom i tre veckor, har det otänkbara inträffat. Pernilla har råkat ut för inbrott och tjuven har tagit med sig några av hennes högst skattade ägodelar. Det berättar hon om i sin podcast Wahlgren & Wistam, vilket Hänt var först att rapportera om.

Pernilla Wahlgren berättar om hemska upplevelsen

En okänd gärningsman har varit inne i hennes hus, vilket fångades på övervakningskamera.

– Men tyvärr så har det hänt en tråkig sak hemma i Sverige när jag har varit här, som är jättesjuk. Jag blev uppringd mitt i natten av Securitas som säger att jag har inbrott i mitt hem. De ser på kameran att han är kvar i huset, berättar Pernilla.

Annons

Polis och vaktbolag var snabbt på plats men tjuven hann komma undan, bland annat med Pernillas guldskivor.

– Jag hade tre guldskivor på en vägg och en annan på en annan. Jag tror att det var fyra guldskivor, så att det är ju minnen.

– Det klart att det är jättetråkigt, för det är minnen som inte går att få tillbaka. Men då vet ni det alla fans, om det säljs guldskivor på mig på Tradera eller Blocket så är det inte jag.

Annons