Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Kristin Kaspersens chock efter Filip Lamprechts lögn inför födelsedagen: "Galet"

03 okt, 2021, 19:30 
AvIndra Nordemar

I veckan fick Kristin Kaspersen en rejäl chock efter att sönerna gjort planer bakom hennes rygg.

Annons
Allt du vill veta om Filip LamprechtBrand logo
Allt du vill veta om Filip Lamprecht

Kristin Kaspersen är en uppskattad programledare av många. Och hon tillhör även en av Sveriges kändaste familjer – dotter till Barbro "Lill-Babs" Svensson, syster till Malin Berghagen och mamma till Filip Lamprecht.

Filip Lamprecht gick i sin mammas fotspår när han vann årets upplaga av Let's Dance med Linn Hegdal. Kristin kammade nämligen hem vinsten 2019 med danspartnern Calle Sterner.

Filip Lamprecht lögn till Kristin Kaspersen – överraskades rejält

I veckan fyllde den folkkära tv-profilen 52 år, och det firades ordentligt – men det var inget som hon hade planerat.

Sönerna Filip och Leon Fahlén lurade nämligen sin mamma rejält. De hade sagt att de skulle ut och äta födelsedagsmiddag bara de tre på en restaurang i centrala Stockholm. Men väl där möttes hon av något helt annat.

Filip och Leon hade ordnat en överraskningsfest!

Kristin Kaspersens tacksamhet efter sönernas initiativ

I ett inlägg på Instagram delar Kristin med sig:

Annons

"Det är fantastiskt att fylla år. Att få fira allt jag upplevt det senaste året och nyfiket titta framåt mot kommande. Och det med vänner och familj. Igår var det extra speciellt då jag trodde jag skulle ut och äta med mina söner, vilket i sig är så mysigt. Det visade sig att de hade styrt upp middag med våra närmaste vänner så det blev en galet härlig överraskning när jag klev in på restaurangen", skriver hon och fortsätter:

"Skratt, galet god mat och en massa prat. Lycka!!! Tack mina underbara söner för en oförglömlig kväll, tack ni som var där och tack alla ni som här på insta grattat mig. Känner en enorm tacksamhet, jag är så fantastiskt glad! 52 år … vilken jäkla härlig ålder! Älskart!"

Foto: TT, Instagram / Filiplamprecht

Annons