Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kristin Kaspersens framtid i Let’s Dance – beskedet efter sista sändningen

29 maj, 2023, 17:00 

Kristin Kaspersens besked om framtiden.

Annons

Det kom som en chock att Petra Mede tvingas hoppa av uppdraget som programledare för Let's Dance – och att hon ersätts av Kristin Kaspersen. Det var kort innan den nya säsongen i vår skulle börja sändas som det hastiga beskedet kom.

Nu har en hel säsong med Kristin i spetsen avverkats, och hon kommer med ett kryptiskt besked om framtiden.

Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”Brand logo
Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”

Petra Medes ord om ryggskadan

Petra Mede har under åren talat öppet om de ryggproblem hon dras med, och det var även dessa som gjorde att hon inte kunde leda årets säsong av Let's Dance.

– Jag är så oerhört ledsen över att inte kunna programleda Let’s Dance i år men hälsan tillåter det inte just nu. Jag kommer dock att sitta fastnaglad framför teven varje lördagskväll, sa Petra inför avhoppet.

Annons

Det hela började när Petra var ung, och hon satsade på dansen. Men det var också dansen som hon älskade så mycket, som skulle måla om hennes liv.

– Jag tappade känseln i ena benet under en repetition. Det var någon typ av diskbråck tillsammans med överrörlighet i kotorna, har Petra Mede berättat i Renées brygga.

– Dansen var helt borta och den där ryggvärken blev också kvar. Det var absolut ett stort avbräck i mitt liv.

Kristin Kaspersens framtidsbesked om Let's Dance

Sedan Petra meddelade att hon inte kommer synas i rutan, har hon hållit låg profil. Och visst axlade Kristin Kaspersen "panikuppdraget" med bravur.

– Min första reaktion var: ”Hur är det med Petra Mede?” Jag ville prata med henne och höra att det kändes bra för hennes del att jag ryckte in, har hon sagt till Amelia.

Ja, med facit i hand blev det bra trots allt, och nu är det många som undrar hur det blir nästa säsong. Kommer Petra tillbaka – eller får Kristin förlängt? I ett nytt inlägg på Instagram kommer Kristin med ett besked om framtiden, om än ett kryptiskt sådant.

Hon tackar för den gånga säsongen, och hyllar kollegan:

"Den bästa! En ära att leda LD den här våren med dig! Hoppas våra vägar korsas igen."

Kristin "hoppas" alltså att få jobba med David Lindgren igen, vilket således pekar på att ingenting är spikat ännu om nästa säsong, och att hennes medverkan inte är spikad.

Foto: TT

Annons