Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kristin Kaspersens känslostorm med Hans Fahlén – återförenade efter 15 år

10 jun, 2023, 11:00 

Nu syns de ihop igen!

Annons

Kristin Kaspersen är en av våra mest omtyckta programledare. Hon har synts i rutan och offentligheten i flera decennier – men trots det är hon ett proffs på att hålla privatlivet för sig själv.

Särskilt efter skilsmässan från ex-maken Hans Fahlén. Nu har det forna paret återförenats, för en alldeles särskild känslosam sak.

Lill-Babs arv till döttrarna – så mycket får deBrand logo
Lill-Babs arv till döttrarna – så mycket får de

Kristin Kaspersen och Hans Fahléns kärleksresa

Kristin och Hans blev Sveriges hetaste par när de 2002 gick ut med sin relation, efter att ha varit vänner i många år. Båda två var omåttligt populära i rutan, och det säger sig självt att deras romans tog landet med storm.

För visst spirade kärleken. Året därpå äger ett riktigt sagobröllop rum i Åre gamla kyrka, och trots att uppståndelsen är total kring paret, är det inget glammigt kändisbröllop.

Annons

- Vi vill ha en så privat och lugn tillställning som möjligt, sa Hans Fahlen då.

År 2004 välkomnade paret sonen Leon till världen, och livet fortsatte som vanligt. Efter hektiska år, gick Hans och Kristin 2008 ut med att de valt att gå skilda vägar, utan att gå in på detaljer.

– Vi är fortfarande goda vänner, vilket vi alltid har varit, sa Kristin.

Hans Fahlén och Kristin Kaspersen syns ihop på ny bild

Sedan det trista uppbrottet, har Kristin inte gått ut offentligt med någon ny romans. Och Hans Fahlén valde att i flera år ta ett kliv tillbaka från rampljuset. Det är tydligt att det var en omtumlande tid som efterföljde skilsmässobeskedet.

Idag är relationen ex-paret emellan god.

– Nu är jag och Hans polare och vi har en bra kommunikation. Det finns ingen bitterhet alls och vi samarbetar för att vara bra föräldrar, sa Kristin till Expressen 2017.

Det visar de prov på nu, när deras son Leon tagit studenten. En känslosam stund för alla föräldrar, och bilder visar hur ex-paret stolta poserar med sonen efter utspringet.

Kristin delar även en känslosam insikt om sonen hon delar med Hans på sin Instagram:

– Jag kommer alltid stå bakom dig eller bredvid när du behöver och jag ser fram emot att få se dig ta för dig av livet. Du är värd det bästa, skriver hon bland annat.

Foto: TT

Annons