Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Kristin Kaspersen ord om pappa Kjell, 84 – upptäckten efter alla år

14 maj, 2023, 13:00 

Kristin Kaspersens bild väcker reaktioner.

Annons

Kristin Kaspersen är en av våra mest folkkära ansikten i rutan. Ja, redan 1993 ynka 24 år gammal vann hon Hyland Priset för Sveriges populäraste TV- personlighet – sedan har det bara gått uppåt.

Om hennes familj kan man säga detsamma. Hennes mor är ju den nästintill kultförklarade artisten Barbro "Lill-Babs" Svensson. Hennes pappa däremot har kanske färre koll på. Nu visar hon upp Kjell Kaspersen!

Här är Lill-Babs döttrar – och alla barnbarnenBrand logo
Här är Lill-Babs döttrar – och alla barnbarnen

Kristin Kaspersens kärleksbesked efter åren som singel

Kristin Kaspersen har lyckan att omfamnas av en stor och kärleksfull familj. Hon har två barn, sönerna Filip, 26, och Leon, 19. Den förstfödde fick hon tillsammans med Martin Lamprecht, som hon senare separerade från.

Annons

Hon hittade därefter kärleken i programledaren Hans Fahlén. Bröllopet ägde rum 2003 och tillsammans fick de sonen Leon. Innan ex-paret började dejta hade de varit vänner i hela 9 år efter att ha träffats på en tv-inspelning. Kristin och Hans skilde sig 2009.

Kristin Kaspersen tillsammans med dåvarande maken Hans Fahlén, sonen Filip Lamprecht och pappa Kjell Kaspersen.
Kristin Kaspersen tillsammans med dåvarande maken Hans Fahlén, sonen Filip Lamprecht och pappa Kjell Kaspersen.

Sedan dess har Kristin hållit låg profil när det kommer till kärlekslivet, och har i alla fall inte offentligt delat med sig av några romanser. I fjol gjorde hon klart att hon trivs som singel.

Annons

– Jag har varit singel länge, mår bra där. Men självklart vore det jättehärligt att träffa någon. Men då kan man känna att då ska det fan vara bra. Jag har ett så bra liv, har hon sagt i sin egen podcast.

Kristin Kaspersen visar upp pappan Kjell

Ja, för visst har hon allt man kan önska! Kristin har en oerhört fin relation till bonussystern Malin Berghagen, som hon delar mamma med. När Malin nyligen fyllde år, passade Kristin på att hylla sin syster på Instagram:

Annons

"Om än vi genom livet ibland är på olika platser vet jag hon alltid finns där. Och Malin, jag hoppas du vet jag alltid finns här för dig." Skrev hon bland annat i det rörande inlägget.

Bara någon dag senare var det dags för nästa hyllning, till hennes far! Kristins pappa Kjell Kaspersen är en norsk före detta fotbollsspelare, som bor i hemlandet Norge. Han fick dottern Kristin med Lill-Babs 1969, samma år som de gifte sig. De skilde sig fyra år därpå.

Kjell Kaspersen och Lill-Babs på Kristin Kaspersen och Hans Fahléns bröllop
Kjell Kaspersen och Lill-Babs på Kristin och Hans bröllop.

Nu visar Kristin upp sin pappa, och delar några fina ord om honom:

Annons

"Min Pappa, världens bästa!" Skriver hon följt av en hjärtemoji.

I kommentarsfältet gör följarna två upptäckter. Dels hur oerhört lika de är, men också att hennes far är lik den numer framlidne sångaren Sven-Bertil Taube.

"Ja ett DNA test krävs inte så lika " Skriver en följare.

"Syns att det är din pappa, ni är så lika" Kommenterar en annan.

"Han är så lik Sven Bertil Taube" Skriver en tredje.

"Snarlik Sven-Bertil Taube" Instämmer en fjärde.

Foto: TT

Annons