Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kristin Kaspersens känslosamma ord om pappa Kjell, 84 rör folk till tårar

05 nov, 2023, 20:25 

Kristin Kaspersens ord om sin älskade pappa väcker starka känslor hos följarna.

Annons

Den 12 november är det fars dag, men Kristin Kaspersen väljer att smygstarta hyllningarna redan nu genom att skicka en rejäl dos kärlek till sin pappa Kjell.

Orden hon delar träffar följarna rakt in i hjärtat, och rör många till tårar.

Lill-Babs arv till döttrarna – så mycket får deBrand logo
Lill-Babs arv till döttrarna – så mycket får de

Så var Kjell Kaspersen och Lill-Babs relation efter skilsmässan

Under helgen har Kristin Kaspersen befunnit sig i Oslo, för att hälsa på sin pappa Kjell. Han är en före detta fotbollsspelare från Norge, som var gift med Lill-Babs i fyra år mellan 1969 och 1973.

Annons
Barbro Svensson och Kjell Kaspersen under sitt bröllop
Uppståndelsen var stor kring bröllopet.

Skilsmässan ledde till stora rubriker, och Kristin har i efterhand berättat att det var ett stormigt uppbrott.

– Min mamma och pappa var inte polare när de separerade, mamma tog mig till ett annat land, de var ovänner som fan. Men jag har aldrig hört dem aldrig säga ett ont ord om varandra, har Kristin sagt i podden "Ihop med Josefin".

Men med tiden blev ex-makarna goda vänner, och förblev det till Barbros bortgång. De firade familjehögtider ihop, och talade enkom gott om varandra i pressen.

Annons

– Detta är ingenting att prata om, för det är 40-50 år tillbaka i tiden. Vi har haft en bra vänskap sedan dess, det är inte något fel på det. Vi är färdiga med saken, vi har en dotter som snart är 50 år, sa Kjell Kaspersen om skilsmässan till Expressen 2017.

Barbro Svensson och Kjell Kaspersen 2008
Barbro Svensson och Kjell Kaspersen 2008.

Kristin Kaspersens starka ord om pappa Kjell

Nu är Kjell 84 år gammal, och Kristin uttrycker på Instagram hur hon försöker ta vara på tiden med honom. Inlägget kommer en dryg månad efter att familjen förlorade Lasse Berghagen, som stod Kristin nära.

Annons

– Jag älskar honom så innerligt❤️ Han sitter i sin favoritfåtölj med ett glas vin intill och sport på TV. Han är snabb i kommentarer och humorn underbar, skriver Kristin i inlägget och fortsätter:

– Händerna så mjuka som tryggt och kärleksfullt alltid hållit min hand.Så har det alltid varit. Så som jag alltid vill att det ska vara. Han, det är min fantastiska pappa❤️

I kommentarsfältet är det många som berörs, och skickar med mängder av hjärtan till Kristin. Däribland Pernilla Wahlgren, systern Monica Svensson, artisten Nanne Grönwall och Let's Dance-profilen Linn Hegdal.

Orden rör till och med folk till tårar:

"Jag gråter alltid när du beskriver relationen till din pappa 💞 Så fint 💞" Skriver en användare.

Foto: TT/Instagram

Annons