Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Kristin Kaspersens lycka över att bli farmor: “Vill inte vara långt borta”

08 jul, 2024, 16:00 
Alice Lövholm
Kristin Kaspersen.
Nu öppnar Kristin Kaspersen upp sig om lyckan över att bli farmor. Foto:TT.
Nu öppnar Kristin Kaspersen upp sig om lyckan.
Annons
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivetBrand logo
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivet

Kristin Kaspersen startade en trend i sin familj när hon valde att delta i Let's Dance 2019. Bara två år senare valde hennes son Filip Lamprecht att ställa upp i tävlingen.

Under Filips säsong var han tillsammans med artisten Peg Parnevik och hans partner Linn Hegdal var tillsammans med en annan av proffsdansarna i programmet – Jacob Persson.

Tre år senare ser saker och ting annorlunda ut och romansryktena mellan Filip och Linn – som uppkom i samband med programmet fick vatten på sin kvarn. Idag är de två nämligen ett par.

Nu öppnar Kristin Kaspersen upp sig om lyckan över att bli farmor.

Filip Lamprecht och Linn Hegdal.
Filip Lamprecht och Linn Hegdal blev ett par några år efter deras medverkan i tv-programmet Let's Dance. Foto:Charlotte Brunzell/TT

Barnbarnslyckan

Det är i sin podcast Nyfiken På som Kristin öppnar upp sig om lyckan över att hon en dag förhoppningsvis kommer att bli farmor.

Annons

Utöver Filip har Kristin en till son – Leon Fahlén. Sönerna har olika pappor.

I ett avsnitt där hon intervjuar Marie Mandelmann berättar Marie att hon nyligen fått ett till barnbarn. Marie berättar att hon bor nära sina barn och barnbarn, något som får Kristin att reagera.

"Vill inte vara långt borta"

Till Marie och för lyssnarna berättar Kristin hur hon själv tänker om att bo nära sina barn.

– För även om jag kan tänka att jag kanske skulle vilja göra en säsong uppe i Åre, att passa på att göra nånting för mig, som inte är att jag behöver vara kvar i stan för att det är skola eller nånting annat... säger Kristin och fortsätter:

– Men då tänker jag att jag måste göra det nu. För jag vet inte... säg om fem eller fyra år när man förhoppningsvis har barnbarn, då vill inte jag vara långt borta. Då vill jag vara nära.

Än så länge verkar det lugnt på barnbarns fronten i maj berättade Filip att han och Linn valt att flytta ifrån varandra men att de fortsatt är ett par.

– Än så länge så har vi två lägenheter, och det är ganska skönt. Vi har bott tillsammans ett tag innan och sådär. Men ja, det är bara skönt. Hon pluggar ju och jag jobbar ganska mycket hemifrån så då är det najs att ha lite space, har Filip tidigare sagt till tidningen Hänt.

Foto: TT.

Annons