Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kristin Kaspersens lycka – över sonens efterlängtade tillskott!

20 mar, 2024, 15:00 
Kristin Kaspersen, Linn Hegdal och Filip Lamprecht
Kristin Kaspersens lycka går inte att ta miste på – när hon berättar om sonen Filip Lamprechts tillskott!
Annons
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivetBrand logo
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivet

Kristin Kaspersen, 54, är inte bara en uppskattad programledare. Hon är också mamma till två söner, Filip Lamprecht, 26, och Leon Fahlén, 20.

Två barn som varje dag förgyller Kristins liv – och nu finns det stora nyheter kring den förstnämnda, Filip:

"Första!", meddelar Kristin till sina 275 000 följare på Instagram.

Kristin Kaspersens relation med sonen

Det råder inga tvivel om att Kristin och sönerna har en fin relation. Hon publicerar mycket om sina små, som inte är så små längre, på sina sociala medier.

Samtidigt har det funnits tuffare perioder. Det berättade Kristin och Filip om i första hand när de var med i årets upplaga av Renées brygga.

Där fick vi veta att mor och son hade en period då de "kom isär en bit, av olika anledningar" och att Kristin var tvungen att sätta sig ner med Filip:

Annons

– Jag tycker att det var fruktansvärt. Jag kommer ihåg att vi hade ett samtal en gång där jag sa att, "jag vill inte ha den här relationen längre". Antingen går vi tillbaka till hur det var förut, eller så hittar vi en ny. Jag var ju livrädd att säga det till mitt barn, att "den här relationen vill jag inte ha längre".

Ord som fick Filip att tänka om och i dag står de varandra närmare än någonsin. Så att Kristin är med och firar sonens stora milstolpe är inte konstigt.

Kristin Kaspersens lycka för sonen

Filip har nämligen ett nytt tillskott i sitt liv. För en tid sedan köpte han en ny lägenhet där allt äntligen börjar komma på plats.

På Instagram har vi sett hur han fått hjälp av flickvännen Linn Hegdal, 28, med att köpa möbler och hon är även med när Kristin och Filip markerar något stort:

"Första familjemiddag i Filips nya lgh så fantastiskt fint det blivit och galet gott", går att läsa på Kristins Instagram.

Filip Lamprecht och Linn Hegdal står i Filips kök
Kristin Kaspersen delar en stor milstolpe med sonen Filip Lamprecht, och hans flickvän Linn Hegdal.Instagram/kristinkaspersen

Grattis till Filip, och grattis till Kristin som kan vara en stolt mamma!

Foto: TT, Instagram/kristinkaspersenAnnons