Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Malin Berghagen visar upp nya familjemedlemmen – alla smälter!

16 mar, 2024, 13:00 
Wow – vilken lycka för familjen!
Annons

Malin Berghagen hade ett tufft år i fjol. Hennes pappa Lasse Berghagen gick bort i mitten av oktober, efter en tids sjukdom, och sörjdes av ett helt land.

På sin blogg har hon delat med sin öppenhjärtigt om sorgearbetet och livet efter, toppar och dalar.

Och nu har hon ett riktigt glädjebesked att komma med. Familjen har utökats – i form av en liten pälskling.

Lill-Babs arv till döttrarna – så mycket får deBrand logo
Lill-Babs arv till döttrarna – så mycket får de

Malin Berghagen och Martin Charltons stora beslut

Malin lever ihop med kärleken Martin Charlton, som hon träffade 2018. På bloggen berättar hon att de länge haft en längtan efter en liten hundvalp, men att det varit svårt att få till rent logistiskt. Hon bor till vardags i Stockholm, och Martin har sin bas i Järvsö.

Martin Charlton och Malin Berghagen
Martin Charlton och Malin Berghagen.Karin Törnblom/TT

Men på senaste tid har pendeln börjat svänga – och tanken på att utöka familjen med en liten valp har blivit allt verkligare.

Annons

– När sedan våra barn började tjata om hundvalp men ingen av dom kunde ta hand om en egen 100 % kom känslan ännu större. Vi kanske behövde en hund i våra liv. Allihop fast på olika sätt, skriver Malin på bloggen.

Malin Berghagen har skaffat hundvalp – visar upp familjemedlemmen

Ibland står stjärnorna rätt, och Malin berättar att den kennel som hennes vän köpt hund från plötsligt fick ett återbud, och kollade om inte Malin ville ha hunden. Sagt och gjort, nu har de hämtat upp den guldfärgade jaktlabdradoren Nala i Småland, som hon visar upp här.

– Namnet förstår ni säkert kommer av att hon ser ut som ett litet lejon och här där jag sitter och betraktar hennes lek på golvet när hon hoppar runt tennisbollen som retas med henne, påminner hon om den lek Simba och Nala hade i filmen Lejonkungen. Namnet är helt rätt!!, skriver Malin på bloggen.

Nu väntar den gulliga – men hektiska – valptiden för Malin och familjen.

– Det ska bli spännande och se hur Nala faller in i sin roll i vår familj. Välkommen Nala till en familj där alla färger av personligheter finns. Vi har längtat efter dig, avslutar hon inlägget.

Foto: TT

Annons