Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kristin Kaspersens nya kärleksbesked – efter alla år

21 maj, 2023, 05:00 

Nu delar hon ett kryptiskt besked.

Annons
Kristin om oron – efter plötsliga samtaletBrand logo
Kristin om oron – efter plötsliga samtalet

Kristin Kaspersen slungades hastigt in i en fullspäckad höst, när hon tog över efter Petra Mede i Let's Dance. Hon har gjort storartad succé, och är ju ingen nybörjare varken framför kameran eller på dansgolvet.

Karriären går som en dans alltså – men hur står det till med privatlivet?

Hans Fahléns kärleksavslöjande efter skilsmässan

När det kommer till romanser och relationer håller Kristin Kaspersen låg profil. Hon har haft flera uppmärksammade relationer som tapetserat löpsedlarna tidigare i livet, som med programledaren Hans Fahlén.

De sa "ja" till varandra 2003 välkomnade sonen Leon till världen, efter att ha varit vänner i hela nio år. Ex-makarna gick skilda vägar 2009.

– Det här kändisskapet när jag och Kristin gifte oss så var det väl extremt, har Hans Fahlén sagt, som tog ett kliv bort från rampljuset några år uppbrottet.

Hans Fahlén och Kristin Kaspersen
Hans och Kristin var ett riktigt hett kändispar.

I början av året berättade han om sin nya lycka, sambon Anna Möller som han kilat stadigt med ett par år.

Annons

– Det är mästerligt, fem plus. Jag har haft turen att träffa en underbar tjej som heter Anna. Vi är sambor och allt går bra, sa han till Aftonbladet.

Kristin Kaspersens kryptiska kärleksbesked

Sedan uppbrottet med Hans har Kristin inte offentligt gått ut med någon ny relation. Hon har också gjort det klart flera gånger att hon trivs som singel, och inte har något behov av att stressa fram en relation:

– Jag har varit singel länge, mår bra där. Men självklart vore det jättehärligt att träffa någon. Men då kan man känna att då ska det fan vara bra. Jag har ett så bra liv, har Kristin sagt i sin egna podd.

Samtidigt har hon gjort det klart att hon är öppen för att hitta kärleken, och att det kan hända när som helst. Men ännu verkar Amors pilar inte ha träffat henne, i alla fall om man ska tro den kryptiska bild hon delat på Instagram.

"Min prins kommer inte på en vit häst, han rider uppenbarligen på en sköldpadda någon stans väldigt förvirrad" står det på bilden.

"Så bra" skriver Kristin med gråtskrattande emojis. Ska man tro den bilden är alltså Kristin fortsatt singel, och har inte hittat sin drömprins – han tar en omväg.

En skärmdump från Kristin Kaspersens Instagram

Foto: TT/Instagram

Annons