Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kristin Kaspersens ord om Let´s Dance får följarna att reagera: "Jag trodde detta var..."

31 aug, 2023, 09:30 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersen var programledare för Let´s Dance 2023. Foto: tt

Kristin Kaspersen talar ut om tankarna kring Let´s Dance paus.

Annons

Under 18 långa säsongen har hela svenska folket följt kändisar när de dansat sig igenom TV4:s långkörare Let´s Dance. Det är många som längtar till våren då programmet startar eftersom det är ett favoritprogram för många.

Därför stoppas Let's dance av TV4 – efter 18 säsongerBrand logo
Därför stoppas Let's dance av TV4 – efter 18 säsonger

Let´s Dance paus

Men under gårdagen gick TV4 ut med det tråkiga beskedet att det inte blir någon säsong nästa år. Let´s Dance tar helt enkelt en paus, men hoppas komma tillbaka 2025.

– ”Let’s Dance” är ett av TV4:s största och mest populära program genom tiderna. Sedan starten 2006 så har hela 18 säsonger sänts, men 2024 så är det dags för en paus, säger Fredrik Arefalk, kanal- och innehållsdirektör till TV4.

Det var många som blev besvikna över de tråkiga nyheterna, både fans men även personer som varit en del av programmet under flera år.

Annons

Kristin Kaspersens ord

Kristin Kaspersen vann hela tävlingen under 2019 och har tidigare uttryckt henne kärlek för programmet. Även hennes son, Filip Lamprecht, vann tävlingen några år senare tillsammans med dansaren Linn Hegdal. I år fick hon komma tillbaka till "Let´s Dance-bubblan" för att vara programledare tillsammans med David Lindgren.

Nu har Kristin delat med sig av sina tankar kring programmets paus på Instagram.

"Lets Dance pausar nästa år. Många av er har säkert redan läst det. Litar helt på att TV4 tar ett rätt beslut även om jag tycker det är sååå tråkigt!", skriver Kristin och fortsätter:

"Ett program som sprider så mycket glädje inte bara för oss som är med utan jag får så ofta höra det från de tittare jag möter.Jag är glad att TV4 säger det är en paus, för jag vill njuta av att titta på programmet igen, förhoppningsvis 2025".

Följarnas reaktion

Förutom Kristin så påverkade de tråkiga nyheterna även hennes följare. Det verkar som det är många som är ledsna över Let´s Dance paus.

"Så tråkigt..... ett program som har så många tittare, hoppas de är ett tillfälligt uppehåll", skriver en följare.

"Så tråkigt, ett av de bättre programmen", fortsätter en annan.

"Så tråkigt. Jag trodde att detta var ett program som alla såg", skriver en tredje.

Annons