Kristin Kaspersens plötsliga livsförändring – berättar nu: “Inte enligt plan”

11 jan, 2023, 16:30 

Kristin Kaspersen delar med sig av ett stort besked.

Annons
Här är Lill-Babs döttrar – och alla barnbarnen
Här är Lill-Babs döttrar – och alla barnbarnen

Den ständigt aktuella Kristin Kaspersen har många bollar i luften, men på senare tid har hon äntligen fått sig lite välförtjänt vila på varmare breddgrader.

Nu är hon tillbaka till vardagen – och inleder det nya året med ett riktigt stort besked.

Kristin Kaspersens resa med Filip Lamprecht

Det blev en härlig kall julhelg med familjen i Åre för Kristin, och sedan hoppade hon på ett plan till Dubai. Det nya året firades alltså in med värdighet kan man tänka sig, i den extravaganta staden.

Recept.se Nyhetsbrev

Men nyårsafton började stillsamt. På sin Instagram berättar hon om det fina avslutet på året:

"Strax efter klockan 06 på nyårsafton mötte vi upp med vänner i öknen för kaffe, fika och en massa äventyr i soluppgången. Jag känner en sån enorm tacksamhet för allt vi får uppleva med vännerna här i Dubai. Skratt, äventyr och magiskt vackra miljöer i kombination med helt galet härligt människor."

Annons

Sedan bjöd resan på sol, bad, och ridning i solnedgången. Dessutom var sonen Filip Lamprecht med på resan, så mor och son fick sig lite härlig kvalitetstid.

Kristin Kaspersens stora besked – var inte planerat

Aningen dystert att lämna ett soligt Dubai för ett betydligt gråare Stockholm, men Kristin hänger inte läpp. Istället inleder hon året med buller och bång, och hoppar rakt in i jobbet igen.

Men det är inte allt, det står dessutom en flytt på schemat! Det verkade bli mer spontant än hon planerat, förstår man på hennes Instagram:

"Om ett par veckor flyttar jag. Det var inte enligt plan men en fin lägenhet dök upp som passar oss bättre. Men Kerstin lämnar jag inte. Jag flyttar 4 minuters promenad bort. Nu väntar något nytt"

Flyttlasset går inte särskilt långt bort alltså, men trots det väcks en oro i kommentarsfältet på oväntat håll. Det är Nyhetsmorgons Steffo Törnquist som undrar hur det kommer bli med programledarnas fikastunder framöver.

Annons

Men Kristin kommer med lugnande besked.

"Jag är bara 4 min från dig också så mig blir du inte av med!" Svarar hon.

Foto: TT

Annons