Kristin Kaspersens stora rädsla – efter Estoniakatastrofen

Kristin Kaspersens stora rädsla – efter Estoniakatastrofen

Kristin Kaspersen har tagit sig igenom Sverige på fyra hjul – något som hon drömt om en längre tid. Men under husbilssemestern bubblande en gammal rädsla upp på nytt. Nu berättar hon om de svåra känslorna.

Svenska folkkära tv-profilerna – då & nu!
Slå på ljud

Tv-profilen Kristin Kaspersen, 51, har denna sommaren uppfyllt en dröm som hon haft sedan länge – nämligen att semestra i husbil.

Kristin har sina rötter i bland annat Norge, hon har därför passat på att göra ett besök i Oslo, innan färden på fyra hjul gick vidare genom Sverige.

Kristins Kaspersens ord om sin drömlika husbilssemeter

"Två veckor av husbilssemester är snart över. Att semestra med husbil har varit en dröm länge. Jag älskar att komma nära naturen, att kunna vara spontan i mitt resande och uppleva nya och gamla platser likväl som umgås med nya och gamla vänner. De här veckorna har varit precis så.", skriver hon i ett inlägg på Instagram och fortsätter:

"Så tacksam jag tog tag i drömmen och upplevde den. Älskar äventyr! Det är absolut inte sista gången jag åker på husbilssemester, det här var bara den första."

Kristin Kaspersens rädsla för färjor – efter Estonia-tragedin

Efter en tur på västkusten bar resan vidare till Gotland. Men då fick hon möta en av hennes stora rädslor. Skräcken gjorde sig påmind när hon skulle ta Gotlandsfärjan.

Rädslan för färjor uppstod efter den tragiska Estoniakatastrofen. Kristin hade nämligen åkt färjan bara en månad innan olyckan var ett faktum. Men hon nu har bestämt sig för att det är något hon måste komma över.

”Min rädsla har jag burit på länge. Men inser också att det är en gammal sanning. Inte dagens. Imorse vaknade jag av ett sms att färjan är försenad pga tekniskt fel. Hmmm... först rädd... sen började jag välja andra tankar. De var ju tur de upptäckte felet och att det nu är fixat.”, skriver på Instagram Kristin enligt Hänt.

Foto: Instagram / Kaspersen

LÄS MER: Sanningen om relationen mellan systrarna Malin Berghagen och Kristin Kaspersen

LÄS MER: Kungens bakslag – Daniels beslut för prins Oscar

LÄS MER: TV4:s glädjebesked – tittarsuccén "Masked Singer" får ny säsong