Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kritiken mot Tina Nordströms beteende i tv: "Värre än..."

14 dec, 2023, 10:00 
AvGabriella Hall
Nu reagerar tittarna efter tv-kocken Tina Nordströms agerande.
Annons

Finalen av "Hela Sverige bakar" 2023 avgjordes under onsdagskvällen och årets bästa hemmabagare är krönt. Efter en fartfylld säsong står Carla von Hofsten som vinnare!

5 saker du inte visste om Tina NordströmBrand logo
5 saker du inte visste om Tina Nordström

Som tidigare fem säsonger har stjärnkocken Tina Nordström stått i spetsen. Men bara för att programmet är över betyder det inte att hon försvinner från rutan.

Tina Nordström tillbaka i "Julens alla bak"

På tisdagar dyker Mat-Tina upp i rutan med bakproffset Johan Sörberg vid sin sida. Tillsammans bjuder duon på sina hemliga knep för att få till julens alla godsaker.

"Julens alla bak" hade för tredje gången säsongspremiär i veckan och ytterligare ett avsnitt fyllt med ljuvliga julrecept väntar.

Tina Nordström och Johan Sörberg är tillbaka med en trejde säsong av "Julens alla bak".

Flera bakverk bakas, bland annat julmunkar som kan ersätta de klassiska pepparkakorna, tigerkaka med en twist, chokladcheesecake och många mer.

Det är just mängden olika bakverk som får tittarna att reagera.

Stressade tittare efter Tina Nordströms beteende i TV4

Medan vissa gläds åt alla alternativ och ser fram emot nästa vecka har andra en helt annan upplevelse. Tittarna delar med sig av kritiken under ett inlägg på TV4:s Facebook-sida.

Annons

"Johan är ju lugnet själv men Tina kan konsten att stressa upp det hela. Är man inte nervös innan blir man det", skriver en tittare.

"Tyckte det var väldigt stressigt program, som en tävling, den ene skulle vara värre än den andre.. Nej.. Jag kommer inte att titta fler gånger", skriver en annan.

"Det går undan skulle behöva se i slowmotion", skriver en tredje.

"Mysigt program men måste man klämma in så många recept som möjligt på 60 min?" Frågar en fjärde.

Lösningen på problemet med Tina Nordströms beteende

Men reaktionerna är inte bara i stil med ovan. En tittare står på båda sidorna. Personen har som andra en bra upplevelse av programmet men håller fortfarande med kritiken och skriver:

"Det är väldigt duktiga och trevliga. Gör goda bakverk. Men tyvärr är det alldeles för stressigt. Det vore bättre med färre bakverk och lugnare tempo. Eller förläng sändningstiden så de har mer tid och det blir lugnare."

Men vad brukar man egentligen säga om smaken? Juste, den är delad!

Nu är det ju inte själva smaken på bakverken som diskuteras, att proffsduon levererar goda bakverk verkar i alla fall alla vara överens om. Det höga tempot har däremot skapat en del avsmak.

Foto: Karin Törnblom/TT

Annons