Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kungens bästa vän är med på skandalfesten i Tel Aviv

20 sep, 2019, 09:51 
AvEmma Sanderberg
Aje Philipson och hans fru Bathina Philipson finns självklart med bland kändiseliten under årets fest i Tel Aviv!
Annons

142 festsugna kändisar stod redo på Arlanda i torsdags för att flyga mot Tel Aviv och fira Micael Bindefelds 60-årsdag. Väl i Tel Aviv bor de allra flesta gästerna på det lyxiga hotellet Jaffa, där rummen kostar minst 5000 kronor per natt. Bindefeld har berättat att han som en fin gest betalar resa och uppehälle för alla deltagarna i firandet som pågår under fem dagar.

Kritiken mot Ebba Busch Thor

Festen har verkligen blivit omtalad, främst för att Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor flög dit samtidigt som en av årets största politiska händelser ägde rum i Stockholm. Dagen efter anslöt både Moderaternas partiledare Ulf Kristersson och Liberalernas partiledare Nyamko Sabuni.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Bathina Philipson
Bathina Philipson dansade runt gästerna under torsdagskvällen.

En stor del av kändiseliten är alltså just nu på plats i Tel Aviv och några som sällar missar stora kändisfester är kungens bästa vän Aje Philipson och hans fru Bathina Philipson. På torsdagskvällen var det arabiskt tema i en festlokal i orten Abu Ghaush, en mil väster om Jerusalem. Många av gästerna uppdaterade flitigt på Instagram och där sågs bland annat Bathina Philipson dansa glatt framför gästerna.

Och det är verkligen en tung skara gäster på plats. Michael Storåkers, som har band till Carl Philip, delar med sig av en bild på Instagram med profiler som Jonas Bonnier, Micke Schiller och Carolina Sachs.

Foto: TT

Annons