Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kuppen bakom nya Ica-Stig – som ingen visste om

31 jan, 2021, 21:32 
björn kjellman suzanne reuter
Det blev inte en utan två efterträdare till Loa Falkmans Ica-stig!
Annons
6 saker du inte visste om Ica-reklamenBrand logo
6 saker du inte visste om Ica-reklamen

Det blev inte bara en ny efterträdare till Loa Falkmans Ica-Stig i matbutikskedjans reklamer utan två! Två riktiga lågoddsare är det dessutom, nämligen skådespelarna Björn Kjellman och Suzanne Reuter, som nu blir Ica-Stig och Ica-Stina.

Det har varit några veckor fyllda av spekulationer, där just de två som vi nu vet har valts ut att bli en del av Icas fiktiva butik ofta nämnts i diskussioner om rollen.

En man och en kvinna som Ica-Stig

Det fanns flera som ville se en kvinna i rollen som Ica-Stig, att det var dags efter så många år med män, och nu fick vi alltså både och.

suzanne reuter björn kjellman Ica-stig Ica-Stina
Suzanne Reuter och Björn Kjellman spelar Ica-Stina och Ica-Stig, syskonparet som äger Ica-butiken tillsammans!

- Det är väldigt roligt att vara med om att introducera en ny karaktär i ICA-såpan, särskilt som det finns fler kvinnliga handlare idag. Så det här ser jag fram emot, säger Suzanne Reuter i ett pressmeddelande från Ica.

Annons

Björn Kjellman tar över rollen som Ica-Stig från Loa Falkman, och dessförinnan även Hans Mosesson. Det är inte första gången han spelar en roll som Hans Mosesson redan spelat.

– Han har följt mig lite i fotspåren. Han spelade den yngre versionen av min karaktär i en tv-film som hette ”Sommarens tolv månader”, som var en ganska speciell och intressant film som Richard Hobert gjorde -88, sa Hans Mosesson till Expressen tidigare under helgen.

Annons