Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kusliga upptäckten efter Pernillas bild på Christina Schollin: "Men gud!"

20 apr, 2023, 08:00 
AvFelicia Plåt
Christina Schollin och Hans Wahlgren har varit gifta i 66 år. FOTO: TT

Pernillas bild på Christina och Hans väcker reaktioner.

Annons

Pernilla Wahlgren är en av Sveriges mest folkkära kändisar. Hon är alltid aktuell i nya program och shower. Under sommaren har hon även fått ett av de mest ärofyllda uppdragen att leda hela svenska folket i sång i Allsång på Skansen. Sommaren kommer alltså vara hektiskt för Pernilla.

TV: Pernilla Wahlgrens fasa för relationen – orden om Christina SchollinBrand logo
TV: Pernilla Wahlgrens fasa för relationen – orden om Christina Schollin

"TUFFA - DÅ som NU"

Innan allt drar igång har Pernilla åkt till Marbella för att koppla av i ett av sina hus. Under tiden Pernilla har gassat i solen har henne föräldrar även hunnit fira bröllopsdag. Christina Schollin och Hans Wahlgren har firat att kärleken har spirat i hela 66 år vilket Pernilla hyllar på Instagram. I ett inlägg skriver hon följande:

Annons

– TUFFA - DÅ som NU! GRATTIS älskade ma och pa till 66 år som PAR!!! Det var väl ändå en himla tur att pappa flyttade mammas tekopp bredvid sin, den där dagen för 66 år sedan….!

Till inlägget ser vi två bilder, en från nu och en från när de var unga. Och bilderna har verkligen väckt reaktioner.

Otäcka upptäckten

Först så hyllas Christina och Hans för sin kärlek i kommentarerna men följarna reagerade även på Christina och Pernillas nästan kusliga likhet.

– Men gud ni är ju kopior du och din mamma, skriver en följare.

– Så lika ni är, i samma ålder, fortsätter en annan.

Även Pernilla instämmer och berättar för Hänt att hon är väldigt lik sin mor.

Pernilla och hennes fästman Christian Bauer ska även de gifta sig. I julas på en skidsemester friade Christian till Pernilla och hon sa såklart ja till kärleken. Bröllopet planeras ske redan nästa sommar och planerna är att det ska vara utomlands. Pernilla har berättat för Aftonbladet att de gärna gifter sig i Marbella då de har hus där, de vill iallafall att det ska vara annorlunda från deras tidigare äktenskap.

Annons