Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Laila Bagge flyttar ut – bryter tystnaden om tuffa tiden med Korosh

20 sep, 2022, 15:30 
Laila Bagge och Korosh Kananian

Laila Bagge och Korosh tar in på hotell efter renoveringskaoset på Lidingö.

Annons
Laila Bagge: ”Allt går åt helvete”Brand logo
Laila Bagge: ”Allt går åt helvete”

Laila Bagge, 49, blev känd över hela Sverige när hon slog igenom som en begeistrad och begåvad jurymedlem i Idol. Hon hade tidigare gjort sig ett namn inom musikindustri, men för många svenskar var hon en doldis.

Sedan dess har karriären rullat på för Laila Bagge. I dag syns hon inte längre i Idol, men hörs nästan dagligen i radioprogrammet Rix Morronzoo, och har för många kommit att bli en trygg start på dagen.

Hon är en mångsysslare av rang och driver dessutom sitt eget företag tillsammans med pojkvännen Korosh Kananian, 31. De träffades under en utekväll i Stockholm för åtta år sedan och har varit oskiljaktiga sedan dess!

Laila Bagge och Korosh Kananian
Laila Bagge och Korosh Kananian har varit ett par i över åtta år.

Laila Bagges panik i hemmet

I början av sommaren tog paret beslutet att totalrenovera sitt hus på Lidingö. Men det som borde ha blivit ett drömprojekt har i stället blivit ett sant mardrömsprojekt.

Annons

När Svensk Damtidning träffade Laila Bagge i samband med Kristallengalan i början av september var hon uppgiven och avslöjade att hela renoveringen varit ”ett helvete”.

– Det är mögel i hela källaren, men vi har fått koll på det nu i alla fall och har luftfuktare inne. Vi får riva ut allting. Det blir i alla fall bra, efter det, men det har inte varit kul, sa hon då.

Tvingas flytta ut efter renoveringskaoset

Renoveringen har kantats av stora problem. En fuktskadad och svartmögelsprängd källare, kombinerat med en bit berg som går rätt igenom huset, gör att Laila Bagge och Korosh nu tvingas in på hotell.

Enligt Expressen kommer paret bo där medan byggarbetare spräcker berget. Dessutom har sonen Liam tvingats flytta ut temporärt, men trots alla katastrofer vägrar Laila Bagge hänga läpp.

– Nej, men det har ju varit fruktansvärt, det ska jag inte sticka under stol med. Det har varit jättejobbigt, men nu vet man ju liksom om att man får ett friskt hus, så det är det som man känner att nu är det som det är... Jag har alltid varit lösningsfokuserad. Det hjälper inte att ligga i fosterställning och gråta, det har vi gjort klart, säger hon till Expressen.

Foto: TT

Annons