Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bagges mardröm - nu rasar profilen: "Jävla fucking"

05 aug, 2022, 21:14 
AvIbraheem Alsalman

Det går inte enligt plan för Laila Bagge.

Annons
Folkkära svenska kändisarna som lämnat oss 2022Brand logo
Folkkära svenska kändisarna som lämnat oss 2022

Laila Bagge, 48, är välkänd i Sverige och inom musikindustrin. Under flera år satt hon i Idol-juryn tillsammans med bland annat sin exmake Anders Bagge. Under de senaste åren har den svenska tv-publiken även fått se 49-åringen i tv-programmen "Lailaland" och "Svenska Powerkvinnor".

Bagge är mångsysslare. Hon har tidigare berättar hur hon och Korosh Kananian, 30, träffades på en utekväll i Stockholm. Korosh, som är 18 år yngre än tv- och radioprofilen, tog sig mod och uppvaktade stjärnan. Efter det har paret varit oskiljaktiga och driver även företag tillsammans.

I början av sommaren tog de beslutet att helt renovera sitt hus på Lidingö utanför Stockholm.

”Vi kommer även bygga ut huset med 40 kvadratmeter rakt ut från köket med 4,5 meter takhöjd så vardagsrummet och köket blir totalt 90 kvadratmeter”, förklarade Laila Bagge i en story på Instagram.

Annons

Men allt har inte gått enligt planen. Huset har visat sig ha flera - stora - brister. Byggarna har kommit med ett mardrömsbesked efter mardrömsbesked.

Bagges stora frustration om huset: "Jävla fuskbyggare"

På Instagram visar Laila Bagge upp motgångarna som bara blir fler och fler. Magnus, som är ansvarig för renoveringen av huset, säger att man har upptäckt en bit berg som går rakt in huset. Berget måste helt enkelt bort.

– Vi måste få bort berget, gjuta om den väggen, sätta nytt tätskikt och grejer på den sidan, säger Magnus i ett klipp som publicerades på Laila Bagges Instagram.

Mardrömmen fortsätter:

– Här ser vi berget som går in i huset som man absolut inte får göra! Jävla fucking fuskbyggare, jag blir så jävla irriterad.

Magnus fortsätter sedan förklara att fukt och vatten har läckt in i huset.

– Här, helt dyngsurt hela vägen in, visar Magnus.

Då får Laila Bagge nog och ryter ifrån:

– Jävla fucking fuskbyggare, säger radioprofilen.

Annons