Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Laila Bagges nakenchock – pressades på pengar: "Jag var så jävla..."

13 apr, 2022, 07:58 
Jacob Johannesson
Laila Bagge.

Laila Bagge pressades på pengar efter sin nakenfotografering.

Annons
Laila Bagge 5 saker du inte visste om stjärnanBrand logo
Laila Bagge 5 saker du inte visste om stjärnan

Laila Bagge är välkänd i Sverige och inom musikindustrin. Under flera år satt hon i Idol-juryn tillsammans med bland annat sin exmake Anders Bagge. Under de senaste åren har den svenska tv-publiken även fått se 49-åringen i tv-programmen "Lailaland" och "Svenska Powerkvinnor".

Entreprenören är gäst i det senaste avsnittet av "Framgångspodden" som produceras av Alexander Pärleros. Där berättar Bagge att hon fotades naken när hon var gravid med sonen Liam.

– Det var en fotograf som tog bilder på mig när jag var höggravid, stor. Sådana fina nakenbilder man tar mer som ett minne för sig själv, ingenting annat. Svartvita, väldigt fina, säger Bagge i podcasten enligt Expressen.

Laila Bagges nakenchock – pressades på pengar

Nu avslöjar 49-åringen en obekväm sanning. När 49-åringen blev offentlig under Idol fick hon reda på att fotografen försökte sälja hennes nakenbilder till olika tidningar.

– Det var sådan kalldusch. Jag kände mig så jävla... vad ska jag säga... utnyttjad, säger hon och fortsätter:

Annons

– Det enda han ville var att tjäna pengar på dem.

När Laila Bagge konfronterade fotografen pressades hon på en stor summa pengar.

– Jag ringde upp honom och frågade vad han höll på med, och då ville han sälja bilderna till mig för, jag tror det var typ 100 000 eller 200 000 kronor för att jag skulle köpa dem. Om jag inte köpte dem skulle han gå till auktion med dem, och sälja dem, säger hon i podcasten.

Bagge vägrade att skicka några pengar, och fick till slut nog.

– Till slut sa jag bara ”fuck it”. Vill han göra det, då får han väl göra det, och så får vi ta det då, och då får jag ta det rättsligt i så fall.

Foto: TT.

Annons