Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolina Gynnings miljonregn efter panikdraget: "Gjorde ett drastiskt val"

14 apr, 2022, 16:00 
AvIndra Nordemar

Carolina Gynning drabbades av panik och tog ett drastiskt beslut – som skulle visa sig ge utdelning.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Carolina Gynning var bara 16 år när hon blev upptäckt av en modellagentur och hennes karriär tog vid. Men drygt tio år senare tog karriären en vändning då hon ställde upp i den omdiskuterade dokusåpan Big Brother, och tog hem hela vinsten.

I dag kan hon titulera sig både det ena och det andra – programledare, podcast-profil, influencer, entreprenör och konstnär, ja, en riktig mångsysslare med andra ord. Och hennes framgångar har gett klirr i kassan.

Men nyligen drabbades hon av panik över sin ekonomi, vilket ledde till att hon tog ett drastiskt och minst sagt stort beslut.

Carolina Gynning plötsliga drag – bara ett år efter beslutet

Carolina Gynning bor ute på Ekerö men spenderar även en hel del tid på Ibiza i Spanien där hon äger en våning. Och i fjol investerade hon i ytterligare en lägenhet, mitt i centrala Stockholm.

Annons

”Sååå kul!!! Nu ska jag planera inredning och allt”, skrev hon då på Instagram.

Men det blev ingen långvarig lägenhetshistoria.

Sedan Rysslands invasion i Ukraina och läget varit oroligt i Europa, har Carolina känt en ångest över hur kriget ska fortgå – därför beslutade hon plötsligt att sälja Stocholms-våningen.

– Jag fick dunderpanik förra veckan och kände så att nu är det kört och jag hade låst mina pengar i lägenheten i stan. Så jag bara sålde den, bam, tre dagar sen var den såld, berättar hon i podcasten ”Gynning och Berg – Hittar sig själva”.

Lyckan för Carolina Gynning – gjorde miljonvinst

Lägenheten gick till en 80-årig dam som föll för Carolinas bordell-inspirerade inredning. Men tanken var egentligen att hon skulle behålla lägenheten själv betydligt längre.

– Jag gjorde ett drastiskt val, jag hade investerat i den här lägenheten för jag tänkte att här skulle mina pengar ligga tryggt i 20 år och sen ska jag sälja den om 20 år och tjäna massa pengar plus att mina barn ska kunna ha en lägenhet i stan.

Annons

Men trots att det inte gått särskilt lång tid sedan köpet har bostadspriserna ökat.

När podcastkollegan Carina Berg frågar om Carolina gjort en vinst svarar hon kryptiskt:

– Mmmm, det gjorde jag. Miljonvinst.

Foto: TT

Annons