Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Skarp kritik mot Camilla Läckberg efter riskfyllda fusket – bilden avslöjar

13 apr, 2022, 17:00 
AvIndra Nordemar

Camilla Läckberg och maken Simon Sköld har tagit ett beslut som väcker reaktioner.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Deckardrottningen Camilla Läckberg och maken Simon Sköld har på senare år tagit flera drastiska beslut.

De har sålt bostäder, köpt nya, totalrenoverat, och sedan flyttat igen. Men varför alla dessa flyttar? Jo det är främst för barnens skull.

Camilla har tre barn sedan tidigare relationer, och hon har även yngste dottern Polly ihop med Simon. Och det är efter deras beslut för dottern som många reagerar.

Camilla Läckbergs beslut efter dotterns besvikelse

Makarna Läckberg Sköld befinner sig nu på lyxsemester i Paris med hela familjen. Och för barnens skull har de besökt alla barns paradis – Disneyland.

Men upplevelsen mötte inte förväntningarna för minstingen Polly, som inte hade längden inne för alla åkattraktioner. Det här löste då Camilla med lite fusk.

Annons

"Första dagen var tragedin stor när det fattades 1 cm för att vår lilla adrenalinjunkie skulle kunna åka ”Space Mountain”. Som tur var hittade vi magiska stövlar i Disneyaffären.", skriver hon på Instagram.

De hade då hittat ett par skor med klack som gjorde att Polly uppfyllde längdkraven.

Kritiken mot Läckberg efter fusket i Paris

Men efter inlägget är det många som framfört kritik till författaren, då de menar på att det är en säkerhetsrisk att gå emot nöjesparkens regler.

Flera kommentarer följer i samma spår:

"Tänker att det spelar ju ingen roll hur hög sulan eller klacken är om det handlar om säkerheten. Man blir ju inte längre när du sitter ner"

"Precis sådana begränsningar precis som med ålder på bio finns av en anledning för barns välbefinnande och säkerhet , vilket också är en bra lärdom i livet, att regler finns att följa för säkerhet, inte att laborera med för att göra någon nöjd . Kan förstå besvikelsen men är en del av livet."

"Exakt, säkerhetsföreskrifterna finns där av en anledning. Säger sig självt."

Samtidigt är det flera som tycker att Camillas lösning för sin dotter var smart och kreativ, och att en centimeter hit eller dit inte borde spela någon roll för säkerheten.

Foto: TT

Annons