Pernilla Wahlgrens avslöjande bild på nya drömhuset väcker frågetecken – alla undrar samma sak

13 apr, 2022, 11:04 

Pernilla delar äntligen med sig av en bild på nya huset - men nu väcks frågetecken.

Annons

Familjen Ingrosso/Wahlgren växer så det knakar, både Pernilla och Bianca verkar nämligen ha växt ur sina hem under det senaste halvåret. Bianca har skaffat sig en helt ny lyxlägenhet på Östermalm, och Pernilla kan skryta med dubbla husköp!

Men det råder lite mystiska omständigheter kring det ena huset Pernilla köpt – och nu undrar följarna samma sak.

Biancas avslöjande

Pernilla Wahlgren har alltså dubbelt upp med husaffärer just nu. Förutom att hennes lyxvilla i Lidingö byggs för fullt, har hon även ett nytt hus i Spanien. Och nej, det är inte Casa Rosa, hon har faktiskt köpt ett till!

Det har varit lite dubbla budskap om det nya huset i Spanien. I Wahlgrens värld fick vi först följa med mor och dotter på husjakt, men både Pernilla och Bianca lämnade till synes tomhänta.

Men när Bianca i höstas avslöjade att Pernilla faktiskt köpt ett hus, var hon snabb att dementera.

– Hon sprang lite i förväg här, vi var och tittade på lite olika hus, så var det ett som jag var lite intresserad av men det blev inget av det. Ibland säger hon saker lite fort, sa Pernilla till Expressen i februari i år.

Annons

Men i Wahlgrens värld gjorde hon husköpet offentligt inför en gråtande Christina Schollin och lagom till påsk har hon rest ner till Spanien och laddade upp en första bild på det mystiska huset, så köpet verkar faktiskt ha ägt rum.

Följarna reagerar på nya bilden

Eftersom följarna är vana att följa Pernillas alla steg, även när det gäller husbygge och husköp har de oklara omständigheterna kring det nya huset i Spanien väckt reaktioner.

När hon laddade upp en bild på sin Instagram, poserandes framför en grandios entré med texten "Mitt nya hem i solen!" vaknade följarna till liv – och alla ville veta samma sak. Hur ser egentligen huset ut?

Nybygget på Lidingö, Villa Wahlgren, har ett helt eget instagramkonto tillägnat sig, så det tillhör inte vanligheterna att vara såhär sparsam med detaljer.

"Öppna dörren och visa meer" Skriver en otålig följare.

Annons

"Vore ju schysst om du kunde ta bild på själva huset och inte bara på dörren! Och få se lite invändigt också!" Uppmanar en annan.

"Precis vad jag tänkte! Vi vill se mer" Instämmer en användare.

"Kan du inte visa runt i nya huset?" frågar sig en fjärde följare.

"Spännande vill se bilder inomhus och på poolen" Önskar ytterligare en användare i kommentarerna.

Många undrar också vad som kommer hända med väldokumenterade Casa Rosa nu när hon uppgraderat sig, vilket hon i nuläget inte gett något besked om.

Foto: TT/Skärmdump Instagram, Pernilla Wahlgren

Annons