Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Christian Bauers tvärvändning i relationen med Pernilla Wahlgren – bryter löftet inför alla!

25 nov, 2021, 11:00 
AvIndra Nordemar

Chocken! Det Christian Bauer lovade Pernilla Wahlgren att han aldrig skulle göra, har han nu gjort.

Annons
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Pernilla Wahlgren chockade Sverige när hon gick ut med att hon hade funnit kärleken på nytt, efter flera år som singel.

Det tog ett tag innan hon avslöjade vem den lycklige var. Först kallade hon honom Mr. X, sedan Mr. C, tills hon till slut avslöjade hela hans namn – Christian Bauer.

Sedan började det dyka upp bilder på honom på Pernillas Instagram, och numera delar Pernilla frekvent bilder på sin stora kärlek. Men mycket mer än så har vi inte fått se – fram tills nu.

Christian Bauers vägran – vill inte synas i Wahlgrens värld

Christian har aldrig varit en offentlig person. Förutom att han gjort några modelljobb är han inte den som gillar att vara i rampljuset. Faktum är att han inte hade någon större koll på Pernilla innan han lärde känna henne.

Pernilla har berättat i podcasten Wahlgren & Wistam att Christian aldrig hade sett Wahlgrens värld, han ägde inte ens kanal 5.

Så när Christian blev en del av Pernillas liv blev det en extrem omställning från vad han tidigare varit van vid. Men en sak klargjorde han tidigt i relationen – han vill inte vara med i tv-succén.

Annons

– Första dejten vi var på faktiskt så frågade han just det, har Pernilla tidigare berättat i sin podd.

– Han sa ”jag fattar inte hur det går till att ha en realityserie. Har ni folk som filmar er hela tiden?” Jag svarade ”ja gud ja, hela tiden. Om du tittar runt dig just nu så sitter det kameror runt väggarna", ska hon då ha sagt skämtsamt, och samtidigt lovat att han inte behöver synas om han inte vill.

Christian Bauers tvärvändning med Pernilla Wahlgren

Men trots att Christian sagt att han inte kommer medverka i programmet dyker han nu upp i det sista avsnittet för säsongen.

Säsongsavslutningen går under namnet "Christian gör entré", och det gör han under familjens årliga midsommarfirande ute på Norra Lagnö.

Det är första gången som svenska folket får en "helhetsbild" bild av Mr. Bauer, men det är också första gången som han umgås med hela familjen Wahlgren.

Annons

– Vet du vem som är här, Christian är här. Det blir familjelunch med Christian, är det inte lite kul?, säger Pernilla i avsnittet till Bianca Ingrosso.

– Jo..., svarar hon osäkert då hon blir nervös över att hon ska vara "stel".

Men det verkar som att firandet blev riktigt lyckat, och hela familjen välkomnar Christian med öppna armar.

Foto: TT, Instagram / pernillawahlgren

Annons