Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Pernilla Wahlgrens pengasmäll – Bianca tar på sig skulden

08 apr, 2022, 16:00 

Den lilla missen skulle visa sig ha en väldigt dyr prislapp.

Annons
Så träffades Pernilla Wahlgren & Christian BauerBrand logo
Så träffades Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

Familjen Wahlgren/Ingrosso kan vara Sveriges mest filmade familj. Inför årets säsong av realityserien Wahlgrens värld kom däremot Bianca Ingrosso med det tråkiga beskedet att hon hoppar av. Men misströsta ej, det finns det fortfarande möjlighet att hänga med i hennes händelserika vardag.

På sin Youtube-kanal uppdaterar hon sina drygt 400 tusen följare med vloggar, en slags videodagbok, där hon filmar sina dagar precis som i Wahlgrens värld. Och i senaste videon dök det upp detaljer om en incident mellan Pernilla och Bianca...

Stora missen

I videon sitter Bianca på sitt kontor, och visar upp sin nya väska.

– Oh my god! Är den i mocka? frågar en imponerad kollega.

Bianca svarar ja, och berättar en oerhört olycklig väskhistoria.

– Min mamma hade massor av sånna här väskor förut. Tänk dig en sån här, i både Botega, Prada och Gucci, och sen hade vi en bloppis när jag var 13 år och sålde alla för typ 100 kronor, berättar Bianca för kollegan som fullständigt tappar hakan.

Annons

– Du driver?! Vilken ångest! utbryter hon.

Om man inte är lika bevandrad som kollegan i vad nämnda märkesväskor kostar, kan vi avslöja att en Prada-väska kan kosta närmare 30 000 kronor, till och med mer. Exakt vilken prislapp Pernillas väskor hade är okänt, men den som gick hem med en Gucci-väska för hundralappen kan skatta sig lycklig, och Pernilla det motsatta.

Kryptiska framtidsbeskedet

Man kan lugnt säga att Bianca Ingrosso har många bollar i luften. Så pass många, att hon tvingas välja bland alla sina projekt. Förutom att hon hoppade av Wahlgrens värld, har hon även lämnat Talang där hon var med i juryn.

Vad det är hon ska ägna sig åt som kräver så mycket tid har hon hittills hållit för sig själv. När hon gästade Nyhetsmorgon försökte Steffo Törnquist få ut lite info, helt förgäves.

– Jag har ett nytt projekt på g som jag behöver ge kärlek och tid för, berättar hon.

Trots ihärdiga försök att få lite mer detaljer, höll sig Bianca från att säga för mycket. Inte heller i andra intervjuer har hon råkat försäga sig.

– Jag kommer fortsätta med tv. Det känns som att det behövs i tv-rutan det här. Det är inte reality kan jag säga, har hon tidigare sagt i Efter fem.

Foto: TT

Annons