Svindlande priset på Bianca Ingrossos nya lyxlägenhet avslöjat – se chocksumman

Svindlande priset på Bianca Ingrossos nya lyxlägenhet avslöjat – se chocksumman

Foto: TT

Nu avslöjar Bianca Ingrosso vad hennes nya lägenhet kostade – se den svindlande summan.

Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin
1:02

Efter reklamen: Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

(1:02)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso är en av Sveriges största influencers, och dotter till profilen Pernilla Wahlgren. Men Bianca har jobbat hårt med att göra sig ett namn utan sin mamma, långt ifrån musikaler och Melodifestivalen.

Förutom att hon jobbar med sina sociala medier, och syns i olika tv-sammanhang är hon också en framgångsrik entreprenör. Det egna skönhetsmärket CAIA har verkligen varit en lyckad historia – om inte annat fick vi bevis på det nu. Hennes senaste lägenhet hade nämligen en hisnande prislapp.

300 kvadratmeter

Det har varit en hektiskt tid för familjen Wahlgren/Ingrosso som alla verkar gå i flyttankar, i alla fall mor och dotter. Pernilla har både lyckats sälja sitt ikoniska gröna kedjehus på Lidingö och bygger för fullt ett ny skräddarsydd lyxvilla, och köpt ytterligare ett hus i Marbella.

Dottern Bianca är inte sämre hon. I höstas meddelade hon att hon köpt en ny lägenhet, närmare bestämt hennes drömlägenhet.

Flyttlasset går inte långt, utan hon håller sig kvar på Östermalm. Det är däremot en rejäl uppgradering, den nya lägenheten är hela 300 kvadratmeter stor!

Väldigt rymlig med andra ord, och tur är det. Bianca har nämligen berättat att det är där hon och pojkvännen Philippe Cohen ska bilda familj, och uppfostra sina ännu ofödda barn.

Prislappen då? I en video på sin Youtube-kanal ska Bianca svara på ett påstående om vad hennes lägenhet ryktas kosta, och hon bekräftar summan.

– Men att din lägenhet kostade mer än 40 miljoner kronor. Och det gjorde den. Den kostade ganska mycket mer, säger Bianca.

"Väldigt dyr"

Enligt Bianca själv kostade alltså lägenheten en rejäl bit över 40 miljoner kronor! Hon fortsätter och berättar att hemmet är en viktig sak att lägga pengar på för henne, för att kunna ge sina framtida barn och familj en trygg miljö.

Samtidigt ryggar hon inte för att erkänna att prislappen var hög, men ser det som en långsiktig investering.

– Jag är väldigt stolt att jag har köpt mig mitt familjehem och jag ser det som en otrolig investering. Men ja jag älskar lägenheten och den var väldigt dyr, säger Bianca.

Foto: TT/Youtube

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens pengasmäll – Bianca tar på sig skulden

LÄS MER: Christian Bauers vändning i relationen med Pernilla

LÄS MER: Bianca Ingrossos lögn om nya lyxlägenheten avslöjas