Let's Dance-stjärnans ord om Carl Philip: "Vem hade inte..."

Let's Dance-stjärnans ord om Carl Philip: "Vem hade inte..."

Foto: TT

Nu kommer dansprofilen med en önskan till prinsen...

Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!
0:44

Efter reklamen: Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!

(0:44)

Slå på ljud

Proffsdansaren Tobias Karlsson har minst sagt haft en turbulent Let's Dance-resa på senare år. Han är en av programmets mest välkända dansare, men det har inte varit helt utan trubbel.

I fjol hoppade hans danspartner, favorittippade Carola, av programmet i förtid och nu senast blev han och Mia Parnevik utröstade först av alla. Två abrupta slut i rad!

Floppen – för andra året i rad

Trots ihärdiga försök att hålla sig kvar i tävlingen, besannades Tobias farhågor med Mia. I en intervju med Nöjeslivet innan första programmet gjorde han det väldigt klart – den här gången ska det gå bättre än förra året.

– Mitt mål i år är att hon inte ska hoppa av, sa Tobias Karlsson intervjun.

– Det är det sista som får hända. Jag dör om hon hoppar av! Om du hoppar av så kommer jag aldrig någonsin komma tillbaka igen, sa Tobias Karlsson till Nöjeslivet.

Mia hoppade visserligen inte av, men det blev inte en långvarig visit på dansgolvet. Nu verkar det som om Tobias vill bryta olycksformeln en gång för alla.

LÄS MER: Rasar mot Let's dance-stjärnan bara dagar innan sändning: "Bortgjord"

Orden till prinsen

Tobias Karlsson är däremot inte långsint. I en intervju med Hänt verkar det som om Tobias är beredd att ge sig in i tävlingen en gång till, trots allt.

– Ja, det kanske blir tredje gången gillt. Först Carola, sedan Mia och ja, alla goda ting är ju tre, säger Tobias till Hänt.

Det har bara hänt en gång att ett samkönat par tävlar tillsammans i Let's Dance, något som Tobias Karlsson berättat att han länge kämpat för. Men i linje med hans tidigare otur föll lotten på hans namne Tobias Bader, som dansade med artisten Andreas Lundstedt.

Nu berättar han för Hänt om vem han hoppas gör honom sällskap i en pasodoble nästa vår.

– Jag skulle kanske dansa med prins Carl Philip, det hade ju varit spännande eller hur? Vem hade inte velat se det? Vi hade inte åkt ut först i alla fall, det kan jag aldrig tänka mig. Vinst varje gång!, säger Tobias till Hänt.

Foto: TT

LÄS MER: Kungens privata kärleksögonblick med Silvia – allt filmas!

LÄS MER: Drottning Silvias vän indragen i Let's Dance-drama

LÄS MER: Otrohetsskandal i Let's dance – avslöjades på nattklubb