Lasse Berghagens mörka tid - berättar om den fantastiska vändpunkten

Lasse Berghagens mörka tid med sjukdomen - berättar om fantastiska vändpunkten

Vad fint att du är igång igen Lasse!

Här är alla programledare i "Allsång på Skansen" genom tiderna
0:60

Efter reklamen: Här är alla programledare i "Allsång på Skansen" genom tiderna

(0:60)

Slå på ljud

Lasse Berghagen är för många mest känd för sina ikoniska hits som "Teddybjörnen Fredriksson" och "En kväll i juni". Låt oss inte glömma den sång som han kanske kopplas till allra mest – "Stockholm i mitt hjärta".

Trots att låten är närmare 30 år gammal så sjungs den fortfarande under "Allsång på skansen", programmet som Lasse programledde i närmare 10 år.

Men att lämna programmet bakom sig efter sin egna medverkan, det är inget som artisten gjort. Han stöttar Sanna Nielsens arbete på scen.

– Jag tycker det är jättekul att titta och jag tycker Sanna gör ett jättebra jobb, säger Lasse till Expressen.

Lasse Berghagens enorma framgång – miljonerna efter Allsång på Skansen

Bakslaget som fick en positiv vändning

Berghagen åkte på otäckheter förra sommaren, något som Svensk Damtidning skrivit om tidigare. Han fick ett sår på armen som sedan utvecklades till blodförgiftning. Det fanns ingen annat val än att åka in akut:

– När jag kom hem fick jag åka in på sjukhus och så fick jag ligga där i en vecka. Det var en riktig infektion jag fick, en ren blodförgiftning, sa han då.

Den tuffa tiden har lämnat spår men den här sommaren har varit lugnare. Men Lasse och hela familjen mår bra, och det är ju trots allt viktigast. Vilken vändpunkt!

– Då åkte jag på en snyting, men annars är det jättebra, jag mår bra och hela familjen mår jättebra. Det har varit en lugn sommar, inga större äventyr förutom de jobb jag har gjort, säger han vidare till tidningen.

Lasse Berghagens hemliga romans med Abba-stjärnan avslöjad!

Gud vad fint att det är bra nu... Så släpper ju Lasse Berghagen även barnbok till hösten. Hur kul?

Foto: TT