Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lasse Granqvists lycka – återförenas efter sex år isär

09 dec, 2022, 20:00 

Lasse Granqvist återförenas äntligen med kollegan.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

I 30 år har sportkommentatorn Lasse Granqvist väglett tv-tittarna genom historiska sport- och tv-ögonblick.

Med sin sin professionella formuleringsförmåga har han kunnat sätta ord på sensationella sporthändelser när andra gapat mållöst.

Idag klassas han som en av Sveriges mest folkkära tv-profiler och årens alla glädjevrål är något som det fortfarande talas om.

Lasse Granqvist
Lasse Granqvist.

”Gift med mitt arbete”

Men allt har ett pris. Lasse Granqvist ser jobbet som sin stora passion och har fått lägga andra saker åt sidan.

Ibland har det känts jobbigt att vissa relationer påverkats av hans beslut.

Annons

– Jag har fått höra att jag är gift med mitt arbete och jag måste erkänna att det är så. Jobbet har gått före i precis alla delar. Födelsedagar, dop – allt, har han sagt till Aftonbladet.

Lasse Granqvists sorg efter kollegans beslut

Under åren har han kamperat ihop med flera kolleger. Vissa har betytt mer än andra. När Jens Fjellström lämnade TV4 2016 var det en sorgsen Lasse som tog farväl av en kollega han jobbat ihop med i 15 år.

– Det är klart att det är tråkigt att han inte ska jobba vidare med oss. Jag har ju kontrakt ett år till och det innebär att jag får jobba utan Jens i ett år vilket kommer vara tråkigt, sa Lasse Granqvist till Expressen.

– Vi har ju kommenterat VM- och EM-finaler ihop, så man delar många fina minnen ihop.

Återförenas sex år senare

Nu har Lasse Granqvist mötts av ett sant glädjebesked! Jens Fjällström, som de senaste två åren jobbat som expert på Discovery, återvänder nu till TV4 och C More.

Det betyder att radarparet återförenas efter sex år isär.

– Tommy Åström och jag har en lång historia och honom trivs jag otroligt bra med. Men med Lasse har jag en än längre historia. Huvudsakligen blir det kommentering och en stor del av den blir tillsammans med honom. Att återförenas med Lasse ger guldkant på tillvaron. Det känns bra att vara hemma. Borta bra, men hemma bäst, säger han till Aftonbladet.

Jens Fjellström återvänder till TV4 och C More
Jens Fjellström återvänder till TV4 och C More.

Foto: TT

Annons