Lasse Holm klar för Så mycket bättre – avslöjar i direktsändning: "Inget att förlora"

23 apr, 2023, 08:45 

Den tredje artisten är klar för Så mycket bättre.

Annons

I höst går en ny säsong av TV4-succén Så mycket bättre av stapeln. Hittills har Peg Parnevik och Eagle Eye Cherry avslöjats som deltagare, och nu bekräftas den tredje deltagaren i Nyhetsmorgon: Lasse Holm!

5 skandaler som skakat ”Så mycket bättre”
5 skandaler som skakat ”Så mycket bättre”

Lasse Holm om känslorna inför Så mycket bättre

Det är alltså dags för artisten och låtskrivaren Lasse Holm att åka ner till Gotland för att få sina låtar tolkade av andra artister. Och visst finns det en låtskatt att välja bland, Lasse Holm står ju inför några av våra största hits. Han har skrivit 18 låtar till Melodifestivalen, däribland Främling och Elouise.

– Jag känner mig lite lustfylld att komma tillbaka till den underbara platsen, säger Lasse Holm i Nyhetsmorgon, som besökt Grå gåsen där det spelas in förut.

Annons

För den som väntar på att se en ny, emotionell sida, av Lasse, får nog tänka om.

– Jag kommer inte att ha några trauman att berätta så det blir tårögt, jag är en feel-good gubbe, konstaterar han.

Har redan tackat nej till Så mycket bättre

Lasse kommer alltså få sällskap av Peg Parnevik och Eagle Eye Cherry. Och den sistnämnda har faktiskt redan tackat nej för tio år sedan, men i år stod stjärnorna rätt.

– Då var jag inte riktigt på g. Det känns ju ändå dumt att göra en sådan här grej om man inte känner att det är något som man verkligen vill, säger Eagle-Eye Cherry.

Inte heller för Peg var det givet att tacka ja. Hon behövde lite hjälp av starkare makter.

– Men så gjorde jag tarotkort och fick samma kort tre gånger av 60 kort. Det stod ”Du behöver bara en liten knuff. Allt är menat. Och du behöver ta det här steget. Jag vet att du är rädd och inte känner dig förberedd men alla är redo att ta emot dig”. Och då tackade jag ja, säger Peg Parnevik till Elle

Foto: TV4

Annons