Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Peg Parnevik klar för Så mycket bättre – därför tackade hon ja

19 apr, 2023, 07:16 

Peg Parnevik är klar för Så mycket bättre i TV4.

Annons

Peg Parnevik är en av artisterna i årets upplaga av Så mycket bättre. Artisten säger till tidningen Elle att hon först tänkte tacka nej, men valde att ändra sig efter ett litet udda knep.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

– Men så gjorde jag tarotkort och fick samma kort tre gånger av 60 kort. Det stod ”Du behöver bara en liten knuff. Allt är menat. Och du behöver ta det här steget. Jag vet att du är rädd och inte känner dig förberedd men alla är redo att ta emot dig”. Och då tackade jag ja, säger Peg Parnevik.

I sommar kommer hon befinna sig på pensionat Grå gåsen på Gotland, redo att tolka andra artisters berömda verk och både dela med sig och ta del av spännande livshistorier.

Annons
Peg Parnevik klar för Så mycket bättre 2023
Peg Parnevik är en av artisterna i Så mycket bättre 2023.

Familjen Parneviks roll i beslutet

Men Peg Parnevik nöjde sig inte enbart med tarotkort. Hon vände sig till både familj och vänner för goda råd, vilket slutade med att beslutet blev så mycket lättare att ta.

Artisten Julia Adams frågade Peg om det handlade om prestationsångest, att hon vill göra ”det så bra att jag börjar tänka väldigt självkritiskt och perfektionsaktigt”.

– Och jag insåg att hon hade rätt. Mina föräldrar sa samma sak. Och det är sant. Jag är bara rädd. Jag måste bara säga till mig själv att hålla käften och göra min grej.

Eagle-Eye Cherry klar för Så mycket bättre

Förutom Peg har även artisten Eagle-Eye Cherry tackat ja till årets säsong. Till Aftonbladet säger han att han tackade nej för över tio år sedan, men att det nu kändes rätt att tacka ja.

Annons

– Då var jag inte riktigt på g. Det känns ju ändå dumt att göra en sådan här grej om man inte känner att det är något som man verkligen vill, säger Eagle-Eye Cherry.

Eagle-Eye Cherry klar för Så mycket bättre 2023
Eagle-Eye Cherry klar för SÅ mycket bättre 2023.

Foto: TT

Annons