Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lasse Holms beslut efter hemliga samtalet med Benjamin Ingrosso

16 jun, 2023, 11:30 
https://image.svenskdam.se/image-9753847?imageId=9753847&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Minna Sarpaneva
Lasse Holm och Benjamin Ingrosso
Lasse Holm berättar om okända samtalet med Benjamin Ingrosso.

Avslöjar okända pratstunden inför Så mycket bättre.

Annons

Lasse Holm är en av artisterna som kommer att få sina låtar tolkade i årets Så mycket bättre. Han blev nyligen klar med inspelningarna på Gotland men vi får snällt vänta till hösten innan vi får se hans medverkan i TV-rutan.

Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Dock har artisten redan nu berättat lite om sin medverkan, och avslöjar samtidigt en oväntad koppling till Benjamin Ingrosso.

Lasse Holms dråpliga miss i Nyhetsmorgon

Det var i Nyhetsmorgon som det avslöjades att Lasse Holm är en av deltagarna i årets Så mycket bättre. Han var då den tredje artisten klar för programmet och han verkade minst sagt ivrig att få prata om sin medverkan.

När han fick frågan om vad han såg fram emot mest med inspelningarna på Gotland så svarade han att det var alla möten, och råkade då försäga sig om artisterna som inte avslöjats än. Lasse insåg snabbt sitt misstag och bad förskräckt om ursäkt.

Annons

Okända samtalet med Benjamin Ingrosso

En annan som också har medverkat i Så mycket bättre är artisten Benjamin Ingrosso. I en intervju med Hänt berättar Lasse att han pratade med Benjamin om just Så mycket bättre i samband med Carolas 40-årsjubileum i Avicii Arena.

Lasse Holm, Carola Häggkvist, Benjamin Ingrosso, Andreas Johnson
Lasse Holm, Benjamin Ingrosso och Andreas Johnson tillsammans med Carola på hennes 40-årsjubileum.

– Men då pratade jag med Benjamin och han sa “Lasse åk till Gotland, du kommer aldrig glömma det, det är så grymt”, säger han till Hänt och fortsätter:

– Och han hade rätt. Jag landade igår och är väldigt speedad, extremt lite sömn men jävligt mycket musik. Fantastisk livsupplevelse och jävligt kul.

Han förklarar också att Benjamin pushade honom till att tacka ja, men att han redan vid det laget ska ha varit klar för programmet.

Annons