Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lasse Kronér plockas bort av SVT – ersätts av Farah Abadi

11 nov, 2023, 19:00 
AvGabriella Hall

Så ser den nya förändringen ut.

Annons

Sedan slutet av augusti har tv-tittarna hemma i sofforna fått sällskap av den folkkära programledaren i rutan under lördagskvällarna. Och denna lördag är inget undantag, men sen är det slut.

Lasse Kronér om tuffa tiden: "Vad i helvete händer?"Brand logo
Lasse Kronér om tuffa tiden: "Vad i helvete händer?"

Redan innan säsongen rullade i gång började exalterade röster höras. Lasse Kronér utlovade en säsong fylld med skratt och konstigheter, och av avsnitten som sänts lyckades han verkligen leva upp till förväntningarna.

Som när Martin "E-Type" Eriksson dök upp i studion i säsongens näst sista avsnitt. Förgäves försökt han gissa sig fram till rätt låttitel, men inte ens med Lasses ledtrådar lyckades han. Momentet bjöd på frustration och stämningen hann hetta till.

Annons

Slut på ”Doobidoo” 2023

En vecka senare och "Doobidoo" med Lasse Kronér i spetsen är tillbaka i rutan. Lasse har varit med sedan start och ikväll avrundar han den artonde säsongen av succéprogrammet.

Musikminnen och pärlor ur arkivet fyller säsongens sista avsnitt.

Ja, denna omgång av tävlingsprogrammet fyllt av nostalgi har lidit mot sitt slut. Men sudda bort din sura min... för redan till nyår är programmet tillbaka med ett specialavsnitt!

Farah Abadi leder nostalgiprogram

Luckan som uppstår i tablån... ja, den fylls av ingen mindre än SVT:s nya programledardrottning Farah Abadi, som gått från att leda Melodifestivalen till att i höst styra hela fyra program.

Annons
Tillsammans med Jesper Rönndahl var Farah Abadi programledare för Melodifestivalen i våras.

Så trots säsongsslutet av "Doobidoo" kan lördagkvällen vara räddad. Eller det återstår att se.

”Go kväll, Sverige” har premiär lördagen den 18 och bjuder även det på nostalgi.

Från 1970-tal och framåt går Farah Abadi tillsammans med Beppe Starbrink igenom nöjeshistoria och fenomen. Med ett program för varje årtionde.

Foto: Bo Håkansson/SVT/TT, Mickan Palmqvist/TT

Annons