Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lasse Kronérs insikt efter separationen – nya bilderna visar: ”Egna sovrum”

06 feb, 2023, 09:00 

Lasse Kronér berättar själv om historiska beslutet.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Lasse Kronér vet vad som krävs för att leda ett av Sveriges populäraste program. Doobidoo älskas av en miljonpublik år efter år, och programmet har gett Lasse en folkkär stämpel.

Lasse Kronér om tuffa tiden: "Vad i helvete händer?"Brand logo
Lasse Kronér om tuffa tiden: "Vad i helvete händer?"

Inför årets säsong hamnade han i en konflikt med SVT, när kanalen bestämde sig för att göra om i tv-tablån och sätta Doobidoo på lördagar – ett beslut som inte uppskattades av Kronér.

– Nej, men jag är så jävla trött på att det sitter 14-åriga chefer där uppe i Stockholm som inte har en jävla aning om vad folklighet är och då ska bestämma vad övriga Sverige ska titta på. De har inte en jävla aning om ni frågar mig, sa han till Aftonbladet då.

Annons
Lasse Kronér fortsätter att göra succé i Doobidoo
Lasse Kronér i SVT-programmet Doobidoo.

Lasse Kronér syns i annan kanal

Ja, Lasse Kronér är en av SVT:s allra största profiler. Samtidigt har han den senaste tiden synts i en annan tv-kanal, något som inte tillhör vanligheterna och som förvånat många.

I Discoverys The Island ska han, tillsammans med en rad andra kändisar, överleva på en öde ö i Stilla havet och tackla faror som fram tills nu varit extremt okända.

– I efterhand när jag tänkt över det är det nog på grund av att jag är lite bekväm av mig och alltid varit ganska bortskämd. Så att få hamna i en situation där man är helt utsatt, det var något jag skulle vilja uppleva, säger han till Aftonbladet.

Annons

”Ingen skilsmässa”

För något år sedan hade det varit helt otänkbart för Lasse att byta kanal, men på grund av en kontraktsändring kan han nu tacka ja till andra tv-program på andra kanaler.

– Det är ingen skilsmässa, utan vi fortsätter som förut bara det att jag nu får hälsa på andra människor också, säger han.

– Vi behöver inte sova i samma säng dygnet runt längre, vi har fått egna sovrum nu kan man säga.

Lasse Kronér
Lasse Kronér syns i överlevnadsprogrammet The Island.

Foto: TT

Annons