Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lasse Kronérs svåra problem när kamerorna slocknade – väljer att berätta: "Dum i huvudet"

27 mar, 2024, 10:00 
AvVictoria Morand
Lasse Kronérs medverkan i TV-programmet "The Island" blev allt annat än vad han tänkt sig. Nu berättar han om den traumatiska upplevelsen.
Annons

Vistelsen för Lasse Kronér på Discovery + "The Island" blev annat än vad han hade tänkt sig.

Olyckorna vi minns i våra favorit-dokusåpor och tv-programBrand logo
Olyckorna vi minns i våra favorit-dokusåpor och tv-program

Under tre veckor blev han och de andra deltagarna utsatta för tuffa förhållanden där det var en konstant kamp om att få i sig mat och vatten. Något som satte stora spår på Lasses vikt och utseende.

Efter medverkan har Lasse Kronér nu berättat för Expressen att han idag känner sig mycket bättre än de sista dagarna på inspelningen, trots hans extrema viktnedgång.

Lasse Kronér
Pigga och glada Lasse!TT

Lasse Kronér: "Kroppen sa nej"

– Det var ganska problematiskt för mig att stanna i vikt, alltså hålla vikten som jag hade när jag klev ur programmet. Kroppen tänkte nog att jag var dum i huvudet. Så när jag åt mat så kändes det som att kroppen la det till fettreserven, säger han till tidningen.

Annons

Sedan hemkomsten har han kampats med att hålla ordning på sin vikt och berättar att kroppen sa ifrån.

– Även om jag åt en gurka så behöll kroppen det. Det var väldigt skumt hur smart kroppen är. Den fattade att jag är dum i huvudet och tänkte väl att den här snubben inte kan sköta det själv så jag måste hjälpa honom. Det är det mest extrema jag någonsin utsatt mig för, säger Kronér.

Nu vill han delta igen

Trots påverkan på kroppen och hälsan säger Lasse Kronér att om han fick chansen att vara med igen så skulle han absolut ta den! Nu menar han på att han har bättre koll på läget samt kan inta rollen som gruppens "pappa".

Foto: Discovery, TT

Annons