Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Leif GW Perssons avslöjar sin stora rädsla – efter vännens hjärtinfarkt

25 jul, 2022, 13:00 
AvSimon Holm Stålhand

Leif GW Persson öppnar upp sig om rädslan.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

TV4 har under en lång tid levererat den ena succéprogrammet efter det andra. Programmet, En smak på livet där Erik Haag, 54 och Lotta Lundgren, 51, är programledare är inget undantag. Nu är säsong två igång och den första gästen var ingen mindre än Leif GW Persson, 77.

Kriminologen, som ofta dyker upp i Nyhetsmorgon, valde att öppna upp sig om förre vännen, Jan Stenbeck, som gick bort 2002.

Jan Stenbeck var främst en framgångsrik affärsman och entreprenör.

– Han var en mycket speciell person som jag saknar mycket. Han gillade mat och dryck och så där, men det var inte det som gjorde måltiderna så minnesvärda, han var en utomordentligt beläst person, säger Leif GW Persson i programmet.

Leif GW Persson
Leif GW Persson berättar om sin rädsla efter vännens hjärtinfarkt.

Jan Stenbeck gick bort i samband en hjärtinfarkt, men Leif GW Persson har sin teori klar.

– Han åt ihjäl sig.

Annons

Leif GW Persson: "Det är inte hela världen"

Med tanke på hur hans vän, Jan Stenbeck gick bort så har även Leif GW Persson resonerat kring sin egen diet och sättet som han lever på.

– Även jag har ju det. Det är klart, sätter jag i mig fem såna här per dag kan jag mycket väl vara död om tre månader, säger Leif GW i programmet, och syftar till förrättstoasten som serverades medan han berättade.

Han kommer även att tänka på ett ordspråk, som passar in på hans leverne.

– Man brukar säga om vissa människor att de gräver sin grav med kniv och gaffel och det ligger väl en del i det när det kommer till mig. Men, jag är 77 år gammal och det är ändå en ansenlig ålder, så det är inte hela världen, om jag säger så, säger Leif GW Persson i programmet.

Annons