Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Leif GW:s sons beteende bakom kulisserna på Nyhetsmorgon – allt fångat på bild

31 jan, 2024, 07:30 
Jenny Alversjö avslöjar själv händelsen bakom kameran.
Annons

Leif GW Persson trivs med att vara i rampljuset. Det är också därför som han blivit en mycket uppskattad person i Nyhetsmorgon, där han varje vecka gästar studion för att dela med sig av sina krimkunskaper.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Själv trivs han som fisken i vattnet med uppdraget. I en intervju med Svensk Dam har han berättat att det passar honom kanon att dyka upp i rutan med jämna mellanrum och att det inte upptar för mycket av hans tid.

– Man måste ha något att göra. Jag vill ha lagom mycket att göra och det här på fyran är lagom för mig och jag får prata om saker som jag är svårt förtjust i.

Annons
Leif GW Persson älskar att jobba med Nyhetsmorgon.Alexander Mahmoud/DN/TT

Leif GW:s glädje på TV4

För att betona hur mycket han trivs på TV4, har Leif GW Persson även skrivit om jobbet på kanalen på sin Instagram.

”Ännu en dag på jobbet och om drygt en månad fyller jag 79 år. Egentligen borde jag ju ha gått i pension för tolv år sedan - vilket jag också gjorde om det är polisen vi talar om - men eftersom jag gillar att jobba så envisas jag sedan länge vid att klamra mig fast vid det enda uppdrag som jag numera har kvar”.

Annons

”Nyhetsmorgon onsdag och söndag där jag kan ge mina synpunkter på alla mänskliga gräsligheter som inträffat under veckan som gått. Det är en stor lycka att ha en arbetsgivare med den överseende inställningen mot en gammal man”.

Händelsen med GW:s son August

Samtidigt saknas det inte saker att göra på fritiden. Leif GW Persson har sex barn, fyra egna och två bonusbarn, August och Klara, via sin fru Kim Persson.

Bonussonen August var dessutom på plats i TV4-studion när Leif GW Persson gästade Nyhetsmorgon senast. Han arbetar som fotograf och såg då till att knäppa en bild på GW och programledaren Jenny Alversjö.

Annons

Det avslöjade Jenny Alversjö i ett inlägg på Instagram.

”Idag var Leifs son August Modin med som är fotograf och tog den här fina bilden”, skrev Jenny Alversjö.

Foto: TT/Instagram

Annons