Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lena Olins dotter Tora har vuxit upp – det här gör hon idag!

15 jul, 2022, 16:00 
Lena Olin, Lasse Hallström och Tora Hallström

Stjärnornas dotter har vuxit upp!

Annons
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Ikväll gör Hollywood-stjärnan Lena Olin ett sällsynt talkshow-besök i direktsända programmet Tilde! Bredvid sig i soffan har hon dessutom artisten Loreen, och PT:n Magnus Lygdbäck.

Tillsammans med superregissören Lasse Hallström fick paret tillsammans dottern Tora år 1995. Såhär ser hon ut, och det här sysslar hon med idag!

Gör film med familjen

Man kan lugnt säga att det är en familj som trivs bäst på vita duken. Maken Lasse och Lena har varit ett par i 28 år, och medan Lena trivs framför kameran är Lasse skarpast bakom den.

Nu är det dags för familjen att slå sina kloka huvuden ihop. Dottern Tora har tidigare gjort några filmroller, i filmer regisserade av sin far. Det i filmerna Safe Haven och Hachiko – En vän för livet, men nu är det dags för ett riktigt stort steg.

Lasse regisserar nämligen Viaplays nästa storsatsning, en film om konstnären Himla af Klint – och i huvudrollerna ser vi både frun Lena och dottern Tora! Passande nog är det till och med samma roll, Lena spelar Hilma när hon är äldre, och Tora när hon är yngre.

Annons

– Jag delar Hilmas fascination för det andliga och jag kände ett starkt begär efter att få berätta hennes historia. Jag är säker på att jag hade någon andlig vägledning som hjälpte mig att hitta berättelsen och skriva manuset till den. Det var menat för min fru Lena Olin att spela den äldre Hilma och för vår dotter Tora att spela den yngre Hilma, sa Lasse Hallström i ett pressmeddelande.

Lena Olin, Lasse Hallström och Tora Hallström
Familj, och kollegor!

Så ser hon ut idag

Lena och Lasse bor i USA, och Tora har vuxit upp tvärs över Atlanten. Enligt Hänt har hon efter att ha studerat på college, haft en karriär inom finansbranschen. Hon gjorde sin filmdebut 2013 i sin pappas film Hachiko, men hon bytte alltså inte liv till ett på filmduken.

Hon har alltså levt ett relativt vanligt liv – men som faktiskt är ganska ovanligt. På sin Instagram delar hon med sig av bilder från livet i USA.

Foto: TT

Annons