Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let's Dance-Aron är kär – erkänner att de dejtar: "Det är jättekul"

06 apr, 2023, 17:00 

Aron Anderson har roliga nyheter – han är kär!

Annons

Våren innebär en ny säsong av Let's Dance – men ännu har inte intresset för fjolårets deltagare svalnat. Äventyraren Aron Anderson gjorde ett riktigt avtryck tillsammans med dansaren Jasmine Takács.

Nu är han tillbaka med ett kärleksavslöjande – och det är roliga nyheter!

Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”Brand logo
Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”

Aron Andersons relation med Jasmine Takács efter ryktena

Under Aron och Jasmines tid i Let's Dance spekulerades det som det så ofta gör, om en eventuell romans. Men det slog de båda ner, och gjorde klart att de bara var goda vänner. En vänskap som fortsatte när kamerorna slocknade, även om Jasmine har fullt upp med att resa runt i världen med sin danshow.

Hur det ser ut på kärleksfronten för Aron har han varit kryptisk kring, han pratar sällan detaljerat om romanser och dejtande. Det var kort innan han intog Let's Dance-scenen som han berättade att han och frun Anja gått skilda vägar efter åtta år.

Annons

Efter det har han inte berättat om någon ny stulit hans hjärta. Visst har han varit på ett par dejter, men inget som resulterat i att han blivit kär på nytt – men nu blir det kanske ändring på det.

Aron Anderson och Jasmine Takacs i Let's Dance
Det forna dansparet är fortfarande vänner.

Aron Anderson avslöjar nya kärleken

När Aron Anderson gästar Titti Schultz i P4 glider de naturligtvis in på kärlekslivet. Hon har läst Arons bok, där hon lärt sig nya saker om den omtyckta äventyraren.

– Jag hade inte uppfattat att du var gift tidigare.

– Jo, jag var gift med Anja, konstaterar Aron.

Titti försöker då luska i hans nuvarande romanser, och väljer att bara riva av frågan: Hur har du det med kärleken idag?

– Jag träffar en tjej som jag gillar väldigt mycket. Det är jättekul, svarar Aron och det är tydligt att han inte vill prata särskilt mycket mer om ämnet.

Annons

– Jag tänker inte fråga mer om det men det är väl härligt när folk är kära, tänker jag, säger Titti och får medhåll:

– Ja, det är fint.

Foto: TT

Annons