Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let's Dance-gängets hemliga återförening – därför var Suzanne Axell inte med

20 jul, 2021, 09:00 
AvIndra Nordemar
När de tävlande i Let's Dance 2021 hade återträff så saknades Suzanne Axell – trots att hon kom nära flera av dem. Nu berättar hon varför.
Annons
Allt om Suzanne Axell!Brand logo
Allt om Suzanne Axell!

Suzanne Axell har länge varit en tittarfavorit i tv-rutan. Efter hela 18 år och 617 program lämnade hon programledarrollen i "Fråga Doktorn". Men kort därefter började hennes resa i "Let's Dance".

Dessvärre tog tävlingen slut för henne och hennes danspartner Tobias Bader när de åkte ut i fjärde avsnittet.

– Jag har fått otroligt mycket kärlek, både genom ”Fråga doktorn” under åren, men också nu. Det var som att det utlöstes en lavin med brev om att folk kommer sakna mig, sa hon då till Aftonbladet.

Suzanne Axells saknad efter vännerna i Let's Dance

Men det var inte inte bara tittarna som Suzanne Axell lyckades charma med sin utstrålning. De tävlande i årets upplaga av Let's Dance verkar nämligen ha format ett starkt band till varandra.

– Det var något väldigt unikt med den här omgången av "LD" har jag förstått. Vi blev vänner allihop på riktigt. En vänskap som kommer att räcka länge vilket är fantastiskt i ”skuggan av corona” denna vår. Vi hade så kul! Och gillade verkligen varandra, säger Suzanne till Nöjeslivet.

Annons

Kontakten till flera i gänget kvarstår och flera nya vänskapsrelationer har bildats.

– Jag saknar mina kamrater i LD jättemycket! Vi är och var ett fantastiskt gäng, säger hon.

Suzanne Axell om varför hon missade Let's Dance-återträffen

För några veckor sedan återförenades en stor del av gruppen. De samlades då hemma hos Hanna Hedlund, som var en av de tävlande i årets säsong.

”Första reunionen av många! Såå mysigt att träffa alla igen och nästa gång hoppas vi resten kan oxå.", skrev Hanna i ett Instagram-inlägg.

Men det var några som inte syntes till, bland annat Carola Häggkvist men även Suzanne Axell.

– Jag drog till Roslagen innan gänget hade en återträff hos Hanna H, och det var trist att missa den kvällen, men jag hoppas vi får chans att ses igen, så jag får garva med människor jag gillar. Yasmin och jag ska fika i alla fall, det har vi bestämt, säger hon.

Foto: TT

Annons