Let's dance-Jasmine om dansparets splittring – har flyttat isär

06 okt, 2022, 14:30 
Linn Hegdal, Jacob Persson, Jasmine Takács och Aron Anderson

Proffsdansarna har inte synts ihop på evigheter!

Annons
Ann och Dermot – så är Tony bakom kulisserna
Ann och Dermot – så är Tony bakom kulisserna

Det är inget nytt att den glödande kemin mellan dansparen i Let's Dance även synts i det vardagliga livet och flera av deltagarna har under programmets gång blivit förälskade.

Kärleken finns även bland proffsdansarna. Linn Hegdal och Jacob Persson har varit ett par i flera år och utanför Let's Dance-världen dansat och tävlat tillsammans.

– Vi har känt varandra sedan vi var tio och började på samma dansskola, dansat ihop i åtta år. Så hela min danskarriär är liksom med Jacob. Sen flyttade vi till Italien i höstas och satsade internationellt på dansen och så blev vi tillsammans på vägen, har Linn sagt till Hänt.

Annons
Linn Hegdal
Linn Hegdal.

Jacob och Linn har flyttat isär

Samtidigt väcker flera händelser den senaste tiden frågor om Linn Hegdal och Jacob Persson fortfarande är ett par. De är inte längre skrivna på samma adress och har inte synts tillsammans på evigheter.

De senaste två säsongerna har Jacob heller inte medverkat i Let's Dance – och när Linn Hegdal om en månad är aktuell med dansshowen Dance the Night Away finns han inte heller med i uppställningen.

Jacob Persson och Penny Parnevik
Senaste gången Jacob Persson dansade i Let's Dance var för två år sedan. Då dansade han med Penny Parnevik.
Annons

Jasmine avslöjar splittringen

Let's Dance-stjärnan Jasmine Takács, som är en del av Dance the Night Away, bekräftar för Hänt att Jacob inte kommer medverka och att Linn i stället kommer dansa med Hugo Gustafsson.

”Vi växlar partner lite här och där med själva grund partners är Aaron Brown & Jasmine Takacs, Hugo Gustafsson & Linn Hegdal, Tobias Bader & Katja”, skriver Jasmine.

Ja, det återstår helt enkelt att se när den splittrade duon återförenas!

Jasmine Takács och Aron Anderson
Jasmine Takács och Aron Anderson gjorde stor succé i senaste säsongen av Let's Dance.

Foto: TT

Annons