Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let's Dance-Jasmine bryter tystnaden – efter kärleksryktena: "Kan bekräfta"

02 okt, 2022, 06:00 

Nu berättar hon hur det ligger till.

Annons
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!Brand logo
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!

I våras var det nästan bara en sak som gällde i rutan – succéprogrammet Let's Dance. I tio veckor får vi följa kända profiler på dansgolvet, och kanske se en och annan romans formas framför ögonen på oss...

Två av årets deltagare har varit huvudpersonerna i mångas spekulationer, och nu väljer Jasmine Takács att uttala sig om ryktena.

Kom till kvartsfinal

Jasmine dansade tillsammans med Aron Andersson, och tillsammans tog de sig hela vägen till kvartsfinal innan det var dags att tacka för sig. Men det var verkligen inte fy skam. Konkurrensen var stenhård, och till slut var det artisten Eric Saade som dansade hem glasskon.

Men dansglädjen tog inte slut bara för att kamerorna slocknade. Istället väntade nya äventyr för dansparet! Strax efter Let's Dance blev Aron och Jasmine kontaktade av några som gärna ville se de dansa – tvärs över Atlanten.

Annons

– Det är himla galet. Bara för ett par veckor sedan fick vi ett mejl från en stor välgörenhetsgala i USA. "Hej, vi har sett er dansa, kan inte ni komma och dansa. Det vore så kul". Vi sa bara "shit, det här är så kul". Det här är ett tillfälle vi bara måste ta, sa Aron tidigare i år när de gästade Nyhetsmorgon.

Jasmine Takács bekräftar ryktena

Det verkar nästan vara oundvikligt att romansrykten börjar spira när ett danspar som Aron och Jasmine intar rutan. För visst såg de ut att ha en brinnande kemi!

Men det skulle visa sig att den stannade på dansgolvet, och det forna dansparet har dementerat att det skulle röra sig om någon romans. Däremot berättade Aron nyligen i en intervju med Hänt att Jasmine numera är singel, ett besked som tidigare var okänt.

Annons

– Hon hade pojkvän när vi var med i Let's dance, men nu är hon faktiskt singel. Så alla killar som är sugna på Jasmine: skicka ett meddelande till henne, sa han då.

Nu väljer Jasmine själv att bryta tystnaden. På sin Instagram laddade hon upp en bild på löpsedlarna med Arons citat om att hon nu är singel, med texten:

"Ja... Nu kan jag bekräfta att det är sant."

Foto: TT/Instagram, skärmdump

Annons