Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let's Dance-Jasmines lycka med Aron – gör det offentligt efter tystnaden!

18 jan, 2024, 07:30 

Vilket underbart besked från Jasmine Takács och Aron Anderson!

Annons

Jasmine Takács och Aron Anderson tog Sverige med storm när de dansade sig igenom Let's Dance 2022. De åkte ut i kvartsfinalen, men lämnade med något mer värdefullt än en glassko: vänskap.

Nu har det gått snart två år sedan Jasmine och Arons vägar möttes för första gången, och de har ett nytt glädjebesked att komma med.

Därför stoppas Let's dance av TV4 – efter 18 säsongerBrand logo
Därför stoppas Let's dance av TV4 – efter 18 säsonger

Jasmine Takács och Aron Andersons relation efter Let's Dance

Jasmine och Aron har fortsatt dansa vidare även efter Let's Dance. Kort efter deras medverkan kom en förfrågan från USA, att dansa på en välgörenhetsgala.

Aron Anderson var faktiskt banbrytande i och med sitt deltagande, så intresset kring honom var givetvis stort. Han var nämligen den första i Let's Dance historia – internationellt – som varit med i programmet och är rullstolsburen.

Annons

Men nu har vi inte hört så mycket om Jasmine och Arons relation på ett tag. Aron har funnit kärleken, och Jasmine har haft fullt upp med att förbereda sig inför showen Dance The Night Away. Det är en föreställning hon drog igång 2019 med vännen Aaron Brown. De har turnerat runt världen med den, och i mars kommer den till Sverige – med en hel del bekanta Let's Dance-profiler i spetsen!

Jasmine Takacs, Aron Anderson och hans flickvän Maria
Jasmine, Aron och flickvännen Maria syntes ihop på ett vimmel i fjol.

Jasmine Takács och Aron Andersons glädjebesked ihop

Det är också på det ämnet som Jasmine nu delar med sig av ett riktigt glädjebesked på Instagram – som hon tidigare bekräftat för Svensk Dam.

Aron Anderson kommer nämligen dyka upp på dansgolvet med henne – äntligen får vi se dem dansa ihop igen!

– Tänk att vi får dansa ihop igen! Vilken resa vi har gjort under våran tid på Let’s Dance ända till kvartsfinal och hela vägen till USA för att uppträda på en välgörenhetsgala!Att dansa med Aron var det mest givande uppdraget jag någonsin gjort i hela min karriär! skriver Jasmine och fortsätter:

– Att få vara kreativ på en helt ny nivå och inspirera andra där ute med rörelsehinder om att allt är möjligt och visa att dans kan ge så mycket lycka och välmående till stående som sittande❤️ älskar att vi får dansa ihop igen och den vänskapen vi skapat genom åren! Ser fram emot att visa upp vad vi ska göra! Lite gamla godingar och lite nytt!

Så spännande!

Foto: TT

Annons